Robert Sean Leonard 55 let


Robert Sean Leonard se narodil 28.2.1969 ve Westwoodu v USA. Vystudoval historii na Fordhamské univerzitě. Už od mládí měl vztah k herectví. V 11 letech poprvé hraje na prknech, co znamenají svět a od 15 let se stává profesionálním hercem. Od 16 let vystupuje na Broadwayi.

V roce 2001 hraje postavu Jona Saltera ve vynikajícím dramatu PŘIZNÁNÍ. Po jeho boku se objevil Ethan Hawke a Uma Thurman. Poté si zahrál v několika TV filmech a menších projektech, nebo miniroli po boku Sylvestera Stalloneho ve FORMULIi. Od roku 2004 hraje nejlepšího (a jediného) přítele Dr.House, onkolga Dr. Jamese Wilsona v seriálu HOUSE MD.


28.2.1969
Westwood, New Jersey, USA
Robert Sean Leonard csfd

Ztráta pamětiRodinné tajemstvíChelsea WallsFormule!PřiznáníZáblesk z pekelPastPoslední dny discaPřistání naslepoZa soumrakuKluci ze sousedstvíMá mě rád, nemá mě rádDeník vrahaNejlepší mámaNormandy: The Great CrusadeMnoho povyku pro nicSwing KidsVěk nevinnostiBláznivé svatbyPán a paní BridgeoviSpolečnost mrtvých básníkůMy Best Friend Is a VampireBluffing ItMy Two LovesVražedné hryPozlacený věkDobrý doktorThe Hot ZoneSpravedlnost v krviZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiPolicie Battle CreekDobrá manželkaFalling SkiesČerná listinaDr. House


Aktualizace osobnostního profilu Robert Sean Leonard: 19.4. 2024 05:46