Bella Thorne 26 let


Annabell Avery Thorne se narodila jako nejmladší ze čtyř dětí. Její otec zemřel při autonehodě v roce 2007. V první třídě Belle diagnostikovali dyslexii, ale herečka se s nemocí poprala a překonala ji.

Bella to dotáhla až k napsání její první knižní série „Autumn Falls“, kde se promítá i kus jejího života. Také započala svojí hudební kariéru díky její matce, která byla zároveň její agentka a k muzice jí vždy vedla. První písničku s názvem „Watch me“ nazpívala se Zendayou Coleman a v roce 2014 vydala své první debutové EP s názvem „Jersey“. Belle vždy pomáhala hudba pomáhala k útěku z reality. V roce 2011 dostala dvakrát své první ocenění Young Artist Award a poté dostala další čtyři.


8.10.1997
Hollywood, Florida, USA
Bella Thorne csfd

Buttermilk SkyNesmrtelníPaint Her RedRumble Through the DarkTaxidermistHra na pomstuTime Is Up 2HabitMasqueradeTime Is Up#LoupežChůva na zabití: Krvavá královnaFérovkaGirlConrad & Michelle: If Words Could KillMladí zabijáciPůlnoční láskaRideStíny mezi námiThe Death and Life of John F. DonovanAmityville: ProbuzeníChůva na zabitíYou Get MeBoo! A Madea HalloweenKeep WatchingRatchet a Clank: Strážci galaxieShovel BuddiesAlvin a Chipmunkové: Čiperná jízdaBig SkyDokonalé opojeníThe DUFFAlexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý denDovolená za trestMostly Ghostly: Have You Met My GhoulfriendSněhová královna 2Frog KingdomHurá na fotbalNe/přáteléZvonilka: Tajemství křídelKouzelné malinyOne WishForget Me NotBlind AmbitionFinishing the GameThe SeerFrigidBratři jak se patříAmerican Horror StoriesParadise CityVzhůru ke hvězdámŽivot beze slov


Aktualizace osobnostního profilu Bella Thorne: 5.11. 2023 20:25