Christiane Paul 50 let


Christiane Paul pochází z rodiny lékařů, její otec je ortoped a matka anestezioložka. V letech 1980- 1990 absolvovala Vyšší Polytechnickou školu v Pankowě. Během studia byla vůdkyně organizace mládeže FDJ ( Freie Deutsche Jugend). Po roce 1992 studovala medicínu na Humboldtově univerzitě v Berlíně a v roce 2002 ji úspěšně dokončila. Pracovala jako lékařka dva roky, poté se tohoto zaměstnání vzdala s cílem věnovat se více herectví.

Christiane Paul není jen herečka a lékařka, ale také ekologická aktvistka. Bojuje proti chudobě a za lepší vzdělání. Je mezinárodní velvyslankyní kampaně Světového dne AIDS. Byla také člen poroty na filmovém festivalu v Berlíně.

Christiane si v roce 2006 vzala chirurga Wolfganga Schwenka, kterého poznala během studia v Berlíně. Z předchozího manželství má dceru a se Schwenkem syna. Od poloviny roku 2011 s manželem nežije.

Paul hraje čas od čau v divadle a namluvila několik knih.


8.3.1974
Berlín, Východní Německo
Christiane Paul csfd

Der Räuber HotzenplotzBorgaJe to jen úlet, miláčkuPlaying GodOstfriesensündeWas gewesen wäreNevystupuj!OstfriesenblutSaat des TerrorsMr. Rudolpho's JubileeOstfriesenkillerDie Welt der WunderlichsNie mehr wie es warUpíří sestry 3Der BeobachterEin Fisch namens LiebeMein gebrauchter MannZmizelá a obviněnáŽebřík do nebe - Touha po zítřkuDer Fall BrucknerDer kleine Medicus - Geheimnisvolle Mission im KörperDie Sache mit der WahrheitDoktorspieleLola na HráškuVampírky 2ElternTaková normální Sonntagovic rodinkaČerná díraLaraVampírkyVatertage - Opa über NachtDer VerdachtEin Mörderisches GeschäftHindenburgDer Grosse KaterJerry CottonLippelův senOb ihr wollt oder nicht!Náš vůdcePrach časuCopacabanaEin verlockendes AngebotNeues vom WixxerVorne ist verdammt weit wegDie Tote vom DeichKrálíček Felix a stroj časuReine FormsacheIm SchwitzkastenKüss mich, Hexe!Außer KontrolleDer AuftragSeržant PepperEchte Männer?Himmelreich auf ErdenMüde KriegerVäterFreundeMarleneV červenciBomby pod Berlínem


Aktualizace osobnostního profilu Christiane Paul: 17.11. 2023 17:19