Gérard Jugnot 72 let


Jeho vskutku dobrácký výraz je znám česko-slovenským divákům především díky SLAVÍKŮM V KLECI. Ale za Gérardem Jugnotem se skrývá další nemalá řádka činností.

Několikrát byl nominován na cenu César za nejlepšího herce a také na cenu za adaptaci Moliéra. Za dosavadní filmový vrchol můžeme považovat již zmiňovaný film SLAVÍCI V KLECI, který také sám produkoval. Tento snímek se mimochodem v premiéře objevil na filmovém festivalu v Karlových Varech.


4.5.1951
Paříž, Île de France, Francie
Gérard Jugnot csfd

Alibi na klíč: Den DComme par magie(Ne)dvojčataDucobu Président !Le Petit PiafLe Grand restaurant 3Zhýčkaný spratciDucobu 3Quand on crie au loupNicky Larson: Agent amatérPodivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříniC'est beau la vie quand on y penseCamping 3Mezi přáteliBabysittingBenoît Brisefer: Les taxis rougesCher trésorAdieu ParisOn a marché sur BangkokAsterix a Obelix ve službách Jejího VeličenstvaMes HérosBeur sur la villeKnoflíková válkaUn jour mon père viendraLe Grand restaurantEnvoyés très spéciauxMikulášovy patálieRůžový a černýMusée haut, musée basPaříž 36Sicilská rebelkaÇa se soigne ?Ali Baba a čtyřicet loupežníkůL'Auberge rougeOstrov pokladůDovolená po francouzsku 3Tygrova brigádaUn printemps à ParisIl ne faut jurer... de rien!PobudaSlavíci v kleciTrois petites fillesVolponePan BatignoleZávodOui, mais...Největší ženská nadějeAmi du jardin, L'Trafic d'influenceMartheFallait pas !...Řidič a fantomFaussaires, LesGrosse fatigueModrá přilbaCesta do ŘímaBáječné časyClés du paradis, LesSecrets professionnels du Dr Apfelglück, LesŠeherezáda a gentleman


Aktualizace osobnostního profilu Gérard Jugnot: 1.11. 2023 15:37