Sandrine Holt 51 let


Celým jménem Sandrine Holt Ho se narodila čínskému otci a francouzské matce. Ve pěti letech se přestěhovala do Toronta (Ontario, Kanada), který se stal od té doby jejím domovem. Navštěvovala Morrow Park High School svatého Josefa v Willowdale. Než se stala herečkou, pracovala jako modelka v Paříži.

V roce 2006 se objevila v televizním seriálu 24 HODIN jako Evelyn Martinová, poradkyně první dámy Marthy Loganové. V roce 2007 vzala roli Catherine Rothbergové v seriálu THE L WORD.


19.11.1972
Londýn, England, Velká Británie
Sandrine Holt csfd

The ShroudsThe AviarySorry for Your LossExposedPovětříTerminator GenisysCasse-tête chinoisResident Evil: OdvetaSmrtící nadějeUnderworld: ProbuzeníTváře v davuThe PhantomBoj o mocOhnivý hadThe Dark RoomSam's LakeHvězdná pěchota 2: Hrdinové FederaceResident Evil: ApokalypsaChvíle štěstíTělo na těloEarth AngelsHotel MissionSpěchej dálLoving Jezebel1999Bronx CountyIl mio westAgenti z podsvětíLegenda o PocahontasDance Me OutsideRapa Nui - střed světaČerné rouchoBeacon 23Starosta KingstownuAmerický gigoloVolejte SauloviExpanzeNámořní vyšetřovací služba L. A.FBIAkta X


Aktualizace osobnostního profilu Sandrine Holt: 24.2. 2024 18:17