Jason Sudeikis 48 let


Působí v legendární komediální sérii stanice NBC Saturday Night Live, kde se díky svým dokonalým imitátorským schopnostem rychle stal oblíbencem všech diváků tohoto pořadu. Namluvil také dvě role v televizním seriálu The Cleveland Show.

Sudeikise v roce 2003 přiměl jeho strýček George Wendt ze seriálu Na zdraví!, aby poslal producentům Saturday Night Live nahrávku se svým vystoupením. Než začal v pořadu vystupovat, působil jako jeden z jeho scenáristů. Po dvou letech scenáristické práce se konečně objevil před kamerou a od té doby je v pořadu stálým hostem.


18.9.1975
Fairfax, Virginia, USA
Jason Sudeikis csfd

Bláznův rájSouth of HeavenAngry Birds ve filmu 2Šprtky to chtěj takyNová generacePřípad DeLoreanDva nestačíKodachromeZmenšováníAngry Birds ve filmuBarva vítězstvíKniha láskyKolosSvátek matekZilionářiMilenci těch druhýchTumbledownŠéfové na zabití 2Království lesních strážcůKámoši až na dno lahveMillerovi na tripuMládeži nepřístupnoVolte mě!A Good Old Fashioned OrgyTýden bez závazkůŠéfové na zabitíDál než se zdáloExmanželka za odměnuMejdan v Las VegasPoloprofesionálRockerBillDesateroŠpioni a bijákAlien Avengers IITed LassoHit-MonkeyAt Home with Amy SedarisLady LibertyThe MandalorianZeptejte se storybotůPoslední chlap na Zemi


Aktualizace osobnostního profilu Jason Sudeikis: 30.10. 2023 10:23