Vlasta Vrana 0 let


Vlasta Vrana je kanadský herec českého původu. Je známým především účinkováním ve filmu A YEAR IN THE DEATH OF JACK RICHARDS, kde hrál titulní postavu. Vrana se narodil v Norsku, ale později se přestěhoval do Kanady.

Svůj hlas propůjčil postavám ve filmech SPLINTER CELL, HEAVY METAL, HEAVY METAL 2000 a THE MYSTERIOUS CITIES OF GOLD. Taktéž namluvil postavy v několika počítačových hrách.

Taky komentoval všechny CANADA VIGNETTES filmy a několik jiných pořadů pro společnost THE NATIONAL FILM BOARD OF CANADA. Jednalo se o krátké reklamní šoty mezi filmy a pořady pojednávající o etnické a kulturní rozmanitosti Kanady.


19.3.2024
Norsko
Vlasta Vrana csfd

Sweet as Maple SyrupHallWithin These WallsA Majestic ChristmasBarva vítězstvíGibraltarRed 2Paralelní světyWho Is Simon Miller?Ledové ostří 4: Oheň a ledTerritoiresMrtví jako jáObludáriumThe PhantomZrádný prstenDoktor Jekyll a pan HydeOhnivá řekaThe Christmas ChoirVálečné hry 2: Kód smrtiMoje svatbaVlna zabijákBlack Eyed DogA Year in the Death of Jack RichardsObchod s bílým masemZločiny z vášněDítě na prodejManners of DyingMiluj mě, prosímTajemné oknoManželé ReaganoviMuž, který zabilRudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New YorkuErotománieJackie GleasonJen procházka v parkuMatthew Blackheart: Monster SmasherNa stopě vrahaSpasitelDoktorka Quinnová: Srdce na dlaniKauza smrtiNebezpečný svědekPodivné dítěVězeňská správkyněBalík penězHeavy Metal 2000Hodina duchůPress RunPříběh Audrey HepburnovéPříručka pro vrahaVarianova válkaČekání na smrtIndiánKaylaLegenda Sleepy HollowMaska smrtiNejmladší kmotrNájemní vraziRevengeRevenge of the LandThe Girl Next Door


Aktualizace osobnostního profilu Vlasta Vrana: 19.3. 2024 20:35