Lorenzo Lamas 66 let


Tento herec akčních filmů se narodil 20. ledna 1958 v kalifornském Los Angeles. Po rozvodu svých rodičů vyrůstal malý Lorenzo u otce, kterým byl slavný Fernando Lamas, se kterým si zahrál v roce 1968 ve svém úplně prvním filmu 100 PUŠEK. Tehdy se jednalo pouze o malou epizodní roli. Svoji první větší roli získal až o deset let později ve slavném muzikálu Randalla Kleisera POMÁDA, ve které se setkal s takovými hvězdami, jako jsou John Travolta, Olivia – Newton John nebo Michael Biehn.

Plně se začal věnovat také bojovým uměním, které mu učarovaly již na vojenské škole. Lorenzo Lamas absolvoval přísné tréninky pod vedením mistrů Jan Chonga a Al Thomase. Lorenzo Lamas ovládá několik druhů bojových umění, konkrétně karate, taekwondo, kempo a jiu – jitsu. V některých těchto sportech dosáhl i černého pásku.

Byl několikrát ženatý. První manželkou v letech 1981 – 1983 byla Victoria Hilbert. Počátkem osmdesátých let natáčí seriál FALCON CREST ( u nás kdysi vysílala TV Prima pod názvem SÍLA RODU ). Zde se seznámil se svojí druhou ženou, tiskovou mluvčí Michelle Smith, s níž má syna Joshuu Alvarada a dceru Shayne. Oba manželé spolu žili v letech 1983 – 1985. Manželství se rozpadlo díky Lorenzově aférce s herečkou Daphne Ashbrook, s níž má dceru Peyton Lee. V roce 1985 se seznámil se svojí třetí ( a zřejmě nejznámější ) manželkou, herečkou Kathleen Kinmont, se kterou si zahrál v seriálu ODPADLÍK nebo ve filmech C.I.A.: KRYCÍ JMÉNO ALEXA a C.I.A.: KRYCÍ JMÉNO ALEXA 2. Jejich svatba se konala 25. ledna 1985 v Elvisově kapli v Las Vegas.

Lorenzova kariéra akčního hrdiny začala koncem osmdesátých let, když si zahrál policistu Jacka Kellyho v akční trilogii POŽÍRAČ HADŮ. Skutečný úspěch však přichází až v roce 1992, kdy se objevuje ve filmech PÁTRACÍ ESO, MUŽ S MEČEM a v již zmiňovaném seriálu ODPADLÍK, který udělal z Lorenzo Lamase akční hvězdu. Seriál vypráví o bývalém policistovi Reno Rainsovi, který byl nespravedlivě obviněn z korupce a z vraždy policejního důstojníka. Po jeho stopách se vydává lovec lidí Bobby Six Killer ( hraje ho Branscombe Richmond ) se svojí nevlastní sestrou Cheyenne Phillips ( hraje ji Kathleen Kinmont ). Když zjistí, že Reno je nevinný, nabídnou mu práci. Jako lovec lidí Vincent Black stíhá zločince a pokouší se očistit své jméno dopadením hlavního viníka, kterým je jeho nadřízený Dutch Dixon ( hraje ho samotný tvůrce celého seriálu Stephen J. Cannell ). Seriál byl velmi úspěšný. Natáčel se do roku 1997 a celkem bylo natočeno 110 epizod. V seriálu hostovalo také několik hvězd akčních filmů, jako například Sam J. Jones, Marshall R. Teague, Gary Graham, L. Q. Jones, Don Swayze, James Lew nebo James Shigeta.


20.1.1958
Los Angeles, California, USA
Lorenzo Lamas csfd

BleachTrail BlazersLas Vegas Vietnam: The MovieWaterDriverRailroad to Hell: A Chinaman's ChanceUnwrittenBoone: The Bounty HunterBorderCrossSecrets of DeceptionBeyond the GameMovie MadnessPrayer Never FailsAtomic EdenGod's ClubMejdan v MalibuWWJD What Would Jesus Do? The Journey ContinuesŽraločí tornádo 3Being AmericanBro, What Happened?The Ten: TakeA Little Christmas BusinessBike Cops Van NuysCathedral CanyonRaptor RanchReturn to VengeanceBackstabberMegažralok vs. obří chobotniceChinaman's Chance30,000 mil pod mořemMexican GoldSuccubus: Hell Bent18 Fingers of Death!Killing CupidNowhere Man, TheSyndikát smrtiThrallsLaboratoř smrtiLatin DragonMoto X KidsRaptor Island: Ještěři útočíSci-FighterUnseen Evil 213 mrtvých mužůAttackBoeing 747Virus z rájeAréna smrti 2Hope RanchMúzaOběťRiskantní sázkaTemný úsvitZběsilostAbsolutní právoMaska smrtiGladiator CopPůlnoční samurajPoslední koloZmije


Aktualizace osobnostního profilu Lorenzo Lamas: 18.12. 2023 16:20