Asaka Seto 47 let


Narozena v prefektuře Aichi, ve městě Seto ve znamení střelce. Její kariéra začala už v roce 1992 filmem WANGAN BAD BOY BLUE. Po menších rolích získá první velkou úlohu roku 1994 v seriálu WE ARE ALL ALONE, seriál má neuvěřitelně vysokou sledovanost, téměř 24%. Přesto Asaka nevzbudí větší zájem filmařů, zůstává v tv sériích ať v menších, nebo větších rolích. V roce 1997 získá větší pozornost publika v komediálně romantickém seriálu NARITA DIVORCE, v seriálu hraje dobře známý herec Abe Hiroshi a další miláček japonského publika – Tsuyoshi Kusanagi. Asaka hraje celou škálu rolí v několika tv sériích, ale svět stříbrného plátna ji vytrvale uniká.

Po několika sériích přijde v roce 2005 další filmová role. V hororu ONE MISSED CALL 2 má vedlejší roli. Ten samý rok získá hlavní roli v lehce mysteriózní detektivní sériii THE MATRILINEAR FAMILY, po jejím boku hraje například Ryoko Yonekura, Kashii Yu, Morimoto Leo. Další roli má melancholicky laděném lehce romanticko/dramatickém seriálu ON THE SINGLE BED TONIGHT. V sérii účinkuje Okina Megumi, Motoki Masahiro, sympaťák Sasaki Kuranosuke a idol žen Kaname Jun. Ve filmu získá Asaka v roce 2006 roli detektivky Naomi Misaro, v live-action Death Note, vycházející ze stejnojmenné kultovní anime série. Svoji roli si zopakovala ještě jednou v roce 2008 ve filmu L: CHANGE THE WORLD. Ještě předtím v roce 2007 zahraje hlavní roli v drama ze soudního prostředí jménem I JUST DIDN'T DO IT. V tv je Asaka k vidění ten samý rok v sérii LIFE, o rok později si zahraje v seriálu HONEY AND CLOVER, který vychází z mangy i anime série. Pro diváka japonských seriálů je zde k vidění řada známých jmen jako Ikuta Toma, Harada Natsuki, Narimiya Hiroki , Takizawa Naori. V roce 2008 Asaka hraje roli trenérky ve sportovním dramatu DIVE!!

Letos bude k vidění v sérii televize WOWOW CHOSHOKUTEI a v dramaticko-komediální sérii TONARI NO SHIBAFU (A NEIGHBOUR’S LAWN), kde se bude snažit tchýni ukázat, kde je její místo. Inohara Yoshihiko ze skupiny V6 se loni stal manželem Asaky. Asaka má za sebou i dráhu zpěvačky a fotomodelky, propagovala značky jako Kodak, Maybelline New York. Asaka je nadaná herečka. Vzhledově patří nejvýraznějším a nejpěknějším herečkám, co můžete v Japonsku najít. Jednak je vysoká 167 cm, tak že ji hned tak někdo nezastíní. Navíc má krásnou téměř dokonalou klasicky oválnou tvář, kterou zdobí mateřské znaménko usazené těsně pod rty. Doufejme, že si ji filmoví režiséři (nejen) z Asie budou více všímat, protože by bylo škoda, kdyby hrála pouze v seriálech. Asaka Seto má potenciál stát se velkou filmovou hvězdou, nejen díky svému vzhledu, ale i hereckým schopnostem.


12.12.1976
Seto, Aiči, Honšú, Japonsko
Asaka Seto csfd

Sanbiki no ossan returns! Heisei last no óabare & akutó matomete daiseibai specialST - Červená a bílá aktaJôkyô monogatariDžošii sósakan Hara Maki AgehaAkudžo-tači no mesuRengó kantai širei čókan: Jamamoto IsorokuChoshokuteiDive !!!Hana no hokoriL: Change the WorldYume wo Kanaeru ZoAi no RukeichiAi no rukeičiKaidanKajókjoku da jo, džinsei waHei yeLast Summer VacationSoredemo boku wa yattenaiZápisník smrti2/2OokuZmeškaný hovor IINin x nin: Nindža Hattori-kun – the MovieTengoku no Daisuke eBu si qing miTravailNaniwa Kinyudo 4Boku ga boku de aru tameniシャ乱Qの演歌の花道Dai shitsurenNozokijaWangan Bad Boy BlueDoctor X: Gekai Daimon MičikoKimi ga kokoro ni sumicuitaOnna no Naka ni Iru TaninST aka to širo no sósa fairuTokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei HoanbuTonari no ShibafuMed a čtyřlístekRaifuKonya hitori no Beddo deNjokei kazokuOoku Dai-ishoNecurecuteki čúka hantenShin Yonigeya HonpoKaidan hyaku monogatariMayonaka wa betsu no kaoSayônara, Ozu-senseiSaiminP.S. Genki desu, ŠunpeiBoy HuntKamisan Nanka KowakunaiNarita RikonTomodači no koibitoAge 35 KoishikuteOwaranai Natsu


Aktualizace osobnostního profilu Asaka Seto: 3.11. 2023 01:35