Vinnie Jones 59 let


Brit Vinnie Jones se narodil 5. 1. 1965 na farmě (spíše statku) ve Watfordu, kde jeho otec pracoval jako hajný. Myslivectví ho ale evidentně nezajímalo, protože se již od mládí věnoval fotbalu a byl v něm natolik dobrý, že v letech 1986 - 1994 hrál první anglickou ligu v prestižních klubech, jako je Leeds united, Sheffield United, Wimbledon, a dokonce Chelsea. Již jako fotbalista byl známý svou výbušnou a drsnou (někdy až brutální) povahou.

V následujících letech se Vinnie objevil v řadě průměrných snímků, namátkou v MEAN MACHINE, kde ztvárnil trenéra vězeňského fotbalového týmu, v komedi EUROTRIP, nebo v nepříliš úspěšné kopii Podfu(c)ku s názvem JOHNNY WAS.

Jeho další velká příležitost přišla šest let po Podfuc(k)u, v roce 2006, v závěrečném díle komiksové trilogie X-MEN: POSLEDNÏ VZDOR, kde si střihl roli, sice svalnatého, ale nikterak inteligentního Juggernauta.

Během let Vinnie Jones sesbíral zajímavou sbírku ocenění, z nichž většina byla udělena prestižními britskými filmovými časopisy, a které se týkají jeho účasti v prozatím asi jeho nejlepší roli ve filmu SBAL PRACHY A VYPADNI. Za zmínku stojí například ocenění Odeon Audience za nejlepšího herce ve SBAL PRACHY A VYPADNI.


5.1.1965
Watford, Hertfordshire, England, Velká Británie
Vinnie Jones csfd

OvertownBullet ProofCross 4HypnotizedRise of the Footsoldier Origins - The Tony Tucker StoryThe BezoniansRon Hopper's MisfortuneThe Big UglyVengeance 2Cross 3Madness in the MethodSolar Eclipse: Depth of DarknessVálky křížeKill KaneSedm statečnýchThe Midnight ManZabij, nebo zemři6 Ways to DieA Perfect VacationAbsolutionBiteCheckmateGridlockedRivers 9ToxinJistá spravedlnostLitva, do toho!NedotknutelníReaperSázka na životVyčislitělWay of the WickedBílá horečkaExtrakceIn SecurityKrvavé zúčtováníPlán útěkuSchismSpolečnost hrdinůFreelancersHijackedMadagaskar 3Magic BoysNezahrávej si s ohněmKrvavá odplataKřížLikvidatorLíbat nevěstu zakázánoNot Another Not Another MovieSejmout zabijákaVěk drakůKrvavá arénaSejmi eso 2Velká fuška(Bez názvu)Monstrum z bažinRok jednaThe BleedingDealerPekelná jízda


Aktualizace osobnostního profilu Vinnie Jones: 1.11. 2023 01:16