Alisan Porter 42 let


Alisan Portner je narozena 20. června 1981. Je to americká herečka, zpěvačka a tanečnice. Narodila se ve Worcesteru ve státě Massachusetts. Pochází z židovské rodiny. Její otec Joseph Klein byl prominentní rabín, který provozoval Charlotte Klein Center ve Worcesteru. Alisina matka, Laura Kleinová byla taneční trenérka pro Diane Klimaszewski a Eliane Klimaszewski ( nyní lépe známé jako Coors Light dvojčata).

Během pobytu v  Los Angeles začala se svojí hudební kariérou. A během této doby dále hrála na divadelních prknech. V roce 2003 vznikla kapela The Raz, kde byla zpěvačkou a zároveň hlavní skladatelkou. V roce 2004 se kapela rozpadla. Už během roku 2005 ale Alisan oznámila vznik nové kapely  - The Alisan Portner Project.

Od prosince 2008 přispívá fejetony do časopisu Movmnt. Dne 10. Března 2012 si vzala Briana Autenrietha ( vývozce ovoce a bývalý herec Days of Our Lives). 17. Července 2012 se jim narodil syn  -Mason Blaise.


20.6.1981
Worcester, Massachusetts, USA
Alisan Porter csfd

Seznamte se s DavemShrink RapKudrnatá holkaKdyž si na mě vzpomenešMiluji tě k smrtiStellaRodičovstvíUndressedThe Golden GirlsChicken SoupI'll Take ManhattanPee-wee's PlayhousePerfect StrangersRodinná poutaCelebration: Broadway Jewish ComposersEvery Little StepThe Ten Commandments: The MusicalHomesick


Aktualizace osobnostního profilu Alisan Porter: 29.2. 2024 02:40