Mélanie Doutey 45 let


Mélanie Doutey se narodila 22. Listopadu 1978 v Paříži. Oba její rodiče Alain Doutey a Arielle Séménoff se věnovali herectví. Po středoškolských studiích nastoupila Mélanie Doutey na Národní konzervatoř dramatických umění v Paříži, kde úspěšně odpromovala v roce 2002.

V roce 2005 se objevila v titulní roli seriálu CLARA SHELLER a v roli mladé aristokratky Cécile v adaptaci románu Alfreda de Musset IL NE FAUT JURER DE RIEN! Tato role ji přinesla tentokrát nominaci na Césara. Rok 2006 se pro Mélanie Doutey nesl ve znamení thrillerů PRÉSIDENT a FAIR PLAY a komedie ON VA S´AIMER. Svůj komediální talent potvrdila po boku Jean-Paul Rouva ve snímku CE SOIR JE DORS CHEZ TOI (2007). V roce 2009 se Mélanie Doutey pustila do žánrově odlišných snímků: dramatu s hvězdným obsazením RIEN DE PERSONNEL, akční komedie R.T.T., komedie UNE PETITE ZONE DE TURBULENCE a dramatické komedii s dokumentárními prvky LE BAL DES ACTRICES.

Životním partnerem Mélanie Doutey je francouzský herec Gilles Lellouche, s nímž vychovává dceru Avu.


22.11.1978
Paříž, Île de France, Francie
Mélanie Doutey csfd

La Belle étincelleL’Amour du mondeTouchéesČasy letních tajemstvíInexorableL'Enfant rêvéParadise BeachRozprostři křídlaUtop se, nebo plavOn l'appelait RubyMezi přáteliJamais le premier soirLa French – Francouzská spojkaPost PartumAux yeux de tousNevěrníciHerečky na scénu!Neberte to osobněRTTUne petite zone de turbulencesUne Femme à abattreDnes v noci spím u tebeMoje místo pod sluncemTajemný poklad TrójeFair PlayOn va s'aimerPrezidentIl ne faut jurer... de rien!Krycí jméno: VlkNarkoAdieu, L'Květ zlaBratrstvo bojovníkůLeïlaMystère Parasuram, LeGens qui s'aiment, LesLea má 7 životůCapitaine MarleauParis etc.La Main du malClara ShellerováChère MarianneLe bahutRendez-vous en terre inconnueDe moins en moinsSanta ClosedLe débarquementCe soir avec Arthur2 heures de rire avec Kad MeradJour de fêteSalut les Terriens


Aktualizace osobnostního profilu Mélanie Doutey: 2.11. 2023 20:43