Carrie Preston 56 let


Carrie Preston je americká televizní, filmová a divadelní herečka, ale také filmová producentka, režisérka a taktéž příležitostná spisovatelka. Své dětství prožila v historickém městě Macon, které se nachází v centrální části amerického státu Georgia. Společně se svými sourozenci, sestrou Leslie a bratrem Johnem G., navštěvovala místní střední školu nazvanou Central High School. Během svého dětství navštěvovala hodiny baletu. Její matka Pam byla vizuální umělkyně a také umělecká terapeutka a její otec Ray si vydělával jako geotechnický inženýr.

V roce 1994 se Carrie setkala s americkým hercem Michaelem Emersonem během produkce „Hamleta“ na Alabama Shakespeare Festival ve městě Montgomery v americkém státě Alabama. Tenkrát cestovala z New Yorku, aby si zahrála Ofélii. Na druhou stranu Emerson byl již v Montgomery, když studoval na magisterský titul na Alabama School of Fine Arts. V té době s ní hrál na jevišti Guildensterna. Po lásce na první pohled pár čelil některým výzvám hned na začátku svého milostného příběhu, protože museli často cestovat mezi New Yorkem a Alabamou, aby se viděli. V roce 1998 se Michael Emerson a Carrie Preston konečně vzali v jednom divadle v Georgii. Carrie rozděluje své bydliště mezi Los Angeles, New York a Havaj, aby co nejlépe vyhověla jejím a manželovým plánům natáčení.

Když Carrie nepracuje, ráda píše prózu, chodí na túry, běhá a cvičí jógu. Když už mluvíme o jejich domově v LA, manžel Carrie ho jednou popsal jako zdánlivě „mexicko-marocký bungalov“, který je ve skutečnosti pouštním domovem. Se svým manželem se také mnohokrát setkala na televizních obrazovkách, nejznámější je asi její postava Grace v kriminálním seriálu Lovci zločinců a také v jedné epizodě amerického kultovního seriálu Ztraceni. V roce 2004 spoluzaložila společně s Jamesem Vasquezem produkční nezávislou filmovou společnost nazvanou Daisy 3 Pictures.

Carrie se narodila ve znamení Blíženců a měří 163 centimetrů a i když si mnozí její fanoušci myslí, že je rusovláska, tak její původní barvou vlasů je blond. Její oblíbené auto je Toyota Sera a její nejoblíbenější film je Mládí. Nejraději se dívá na americký seriál Transparent. Jejími historickými vzory jsou anglická spisovatelka Jane Austen, americká tibetská budhistka Pema Čhodron a spisovatelka Dorothy Parker.


21.6.1967
Macon, Georgia, USA
Carrie Preston csfd

The HoldoversSpace OddityThey/ThemJeden z těch dnů30 Miles from NowhereDaisy WintersDating Game KillerMá volbaTo the Bone6 Love StoriesRovnostVzpomínky na ManhattanKdo se bojí Vagíny Wolfový?Vino VeritasČas sklizněA Bag of HammersSironiaVirginiaDvojí hraVečerní sluncePochybyRoztleskávačVicky Cristina BarcelonaDůvěrnostiLovely by SurpriseTransamerikaStepfordské paničkyStraight-JacketLegenda o slavném návratuKolébka ve větruKrásná GuinevereRivalovéFive HousesGrace a GlorieMercuryJourney, TheNorville and TrudySvatba mého nejlepšího příteleVidláciCutty WhitmanElsbethDobrý bojDrápyDr. Death


Aktualizace osobnostního profilu Carrie Preston: 17.11. 2023 17:41