Jim Gaffigan 57 let


James Christopher "Jim" Gaffigan (narozený 7.7.1966) je americký stand-up komik, herec a spisovatel.

Jim je úspěšný stand-up komik, nejen v USA. Na Velikonoce 2010 vycestoval do Izraele, kde měl dvě vystoupení. Jedno z nich bylo v divadle v Tel Avivu a druhé v izraelském klubu pro anglicky mluvící v Jeruzalémě. Gaffigan zfilmoval svou komediální show s názvem "Jim Gaffigan: Obsessed" v Bostonském divadle Wilbur 18. ledna 2014. "Obsessed" měl premiéru na Comedy Central 27. dubna téhož roku a stal se nejsledovanějším stand-up komediálním speciálem roku.

V roce 2008 si zahrál menší roli ve filmu The Love Guru po boku Mika Myerse. V roce 2009 Gaffigan hostoval jako nejlepší přítel Murray Hewitt v jedné epizodě HBO Comedy seriálu Flight of the Conchords. Později v tom samém roce se objevil v dramedii Sama Mendese Away We Go a v teen komedii 17 Again. 11. června 2009 přijal pozvání do The Tonight Show s Conanem O'Brienem. Objevil se i v krimi seriálu Zákon a pořádek v epizodách "Flight" a "Reality Bites", v seriálu Bored To Die a větší roli, otce hlavního hrdiny, si zahrál v nezávislém snímku Něco jako komedie. Vidět jsme ho mohli i v komedii z roku 2010, Going the Distance, s Drew Barrymore a Justinem Longem, nebo  v komediálním thrilleru Salvation Boulevard.

Gaffigan produkoval sérii krátkých animovaných filmů pro The Late Night s Conanem O'Brienem s názvem Pale Force, ve kterém jsou animovaní Gaffigan a O'Brien superhrdinové, kteří bojují proti zločinu jejich extrémně bledou pletí. Seriál byl nominován na Daytime Emmy v roce 2007 v kategorii. "Outstanding Broadband program - komedie".


7.7.1966
Chesterton, Indiana, USA
Jim Gaffigan csfd

Peter Pan a WendyCollideHotel Transylvánie: TransformánieLinoleumSusie SearchesLucaOperace GoliášTeslaI've Got IssuesJedovatá víraLight from LightNeviditelnáPlaymobil ve filmuRevoluce bude!Rodiče na tahuTroop ZeroAmerican DreamerBeing FrankHotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolenáSuperpoldové 2V husí kůžiChappaquiddickSkutečný Rocky BalboaDivoká dvojkaExperimenterStaten Island SummerWalterJust for Laughs Presents: Jim GaffiganKilimanjaroĎáblova rukaDál než se zdáloNěco jako komedieTen Stories TallThe Slammin' SalmonVšude dobře, proč být domaZnovu 17Guru láskyShoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It)The Living WakeStephanie DaleyNevěřte mužůmZačít úplně jinakDuane IncarnateJablko sváruOsobní prohlídkaPřes noc třicítkouSeason of YouthHacksIgbyNo Sleep 'til MadisonFinalSuperpoldovéTřicet let životaCry Baby LaneEndsvilleKilling CinderellaLittle PiecesEntropyKimberlyNot Afraid to Say...


Aktualizace osobnostního profilu Jim Gaffigan: 6.11. 2023 19:37