Jeff Maxwell 76 let


„Byl jsem nešťastný,“ řekl Maxwell o prvých dnech natáčení seriálu M*A*S*H. „Nenáviděl jsem každou sekundu. Až později jsem si uvědomil, jak skvělá práce to byla a kolik fascinujících a zajímavých lidí bylo kolem mě.“

Před zahájením filmové herecké kariéry byl Maxwell polovinou komediálního týmu s názvem „Garrett & Maxwell“, tou druhou byl Ked Ryan. Vystupovali v klubech po celých Spojených státech sedm let, než se rozešli.

Maxwellovým seriálovým debutem byla role v seriálu Young Frankenstein, hrál jednoho ze studentů medicíny. Mihnul se také v komedii Kentucky Fried Movie z roku 1977, v sólové scéně s názvem „Feel-A-Round“. Přišly ještě malé až přehlédnutelné role v pěti filmech, a jeho krátká herecká kariéra byla de facto uzavřena.

Později hodně těžil ze slávy seriálu M*A*S*H, nevynechal jediné setkání či pozvání do televize s tématem MASHE. Dodnes vstřícně odpovídá fanouškům seriálu po celém světě a poodhaluje zákulisí seriálu.


7.12.1947
USA
Jeff Maxwell csfd

Divorce: The MusicalDark Romances Vol. 2Odd JobsS hlavou v pytliDokonalí gentlemaniThe Kentucky Fried MovieMladý FrankensteinM*A*S*HToo Close for ComfortHouse CallsCHiPsEight Is EnoughThe WaltonsTV Road Trip


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Maxwell: 30.3. 2024 19:51