Hector Echavarria 54 let


Héctor E. Echavarría je Argentinský herec, režizér, scénárista a bývalý mistr světa v bojových umění. Narodil se 6. prosince 1969 v Corrientes v Argentině ve znamení střelce, může se pyšnit černým páskem v Shury-ryu Karate, Kenpo Karate, Taekwondu, Jujitsu a Judu. Jako dítě trpěl těžkým astmatem, nicméně rodiče ho přesvědčili  aby přes jeho handicap pokračoval v bojovém umění. Ve 4 letech začal jeho tréning studiem Tai Chi Chuan a Čínského boxu. Jako teenager se učil Judo a Jujitsu, Karate a Taekwondo.

Po náhodném setkání s  Carolem Myersem byl požádán jestli by se nechtěl stát hercem. V roce 1988 se objevil v Miami Vice, o rok později se objevil v akčním filmu Extermineitors u kterého hrál ve dvou dalších pokračováních. V roce 1990 si zahrál hlavní roli ve filmu Brigada cola. V roce 2003 si zahrál ve filmu Od kolébky do hrobu. Rok 2009 byl pro Echavarriu asi nejúrodnější zahrál si ve třech MMA filmech po boku těch nejlepších a nejslavnějších MMA zápasníků všech dob, z toho dva filmy si sám režíroval.

V letech 2010 a 2013 si zahrál v dalších dvou MMA filmech a na rok 2015 se chystá film Duel of Legends kde si zahraje po boku Quintona Jacksona kterému jako spousta jiným MMA zápasníkům (Georges St-Pierre, Anderson Silva, Rashad Evans...) sám pomáhal s hereckou kariérou.


6.12.1969
Argentina
Hector Echavarria csfd

Duel of LegendsJustice for AllNo Way OutChavez Cage of GloryRevanDeath CallsDevil DogsUnrivaledDeath WarriorHell's ChainNever SurrenderConfessions of a Pit FighterOd kolébky do hrobuExtreme ForceFalkland Man, TheExtermineitors III: La gran pelea finalExtermineitors II: La venganza del dragónExtermineitors, LosGodsUkradený pohárBrigada colaMiami ViceFarm HouseLake DeadThe Girls Next Door


Aktualizace osobnostního profilu Hector Echavarria: 4.12. 2023 02:28