Tomáš Klus 37 let


Tomáš Klus je folkový zpěvák a herec. Narodil se 15. května roku 1986. Zpočátku se věnoval modernímu pětiboji, v němž také roku 2002 na dorosteneckém mistrovství Evropy vyhrál v soutěži družstev zlatou medaili. Kvůli sportu tehdy přesídlil z rodného Třince do Prahy. Zde se dostal k hudbě prostřednictvím klubových vystoupení a snad díky tomu u něj převážila touha věnovat se umělecké tvorbě nad milovaným sportem.

Jako herec se objevil v roce 2004 seriálu HOP NEBO TROP později ve filmu ŠEJDREM. Roku 2009 se objevil hned ve třech filmech - VENI, VIDI, VICI, RYTMUS V PATÁCH a NADĚJE. Ve vánoční pohádce TAJEMSTVÍ STARÉ BAMBITKY si zahrál roli prince Jakuba. Pro rok 2012 je obsazen do filmu Tomáše Krejčího POSLEDNÍ Z APORVERU, což je trikový fantasy film kombinující živé herce s animovaným prostředím.


15.5.1986
Třinec, Československo
Tomáš Klus csfd

40 rolíPoslední z AporveruPřání k narozeninámTajemství staré bambitky 2Hudební film Tomáše KlusePrezident BlaníkIntimityTři bratřiTajemství staré bambitkyRytmus v patáchVeni, vidi, viciAnglické jahodyŠejdremZalez do spacákuZooRepublika BlaníkOrdinace v růžové zahraděNa voděHop nebo tropBenefiční koncert Police Symphony Orchestra a Tomáše Kluse pro Mary’s MealsFilm o filmu: Tajemství staré bambitky 2Písně českých básníkůSebepoznáníPopStorySVO30DA!!!Žebřík 2018Mosty Gesharim - Tomáš KlusTomáš Klus - RecyKlus TourEwa Farna 10: Neznámá známáŽebřík 2016PřátelstvíČT Live - Žebřík 2013 Bacardi Music AwardsKrásný ztráty: FináleČT Live - Žebřík 2011Klus pro KuřeTomáš Klus: MariímTomáš Klus: Zvonova zpověďTomáš Klus: ŠtěstíAndělé strážníTomáš Klus: Dobré ráno s obytkouMirai ft. Nikol Štíbrová: Dej si rouškuSUVE & Tomáš Klus - Samé dobré veci


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Klus: 31.10. 2023 16:56