Cujoši Kusanagi 49 let


Tsuyoshi Kusanagi se narodil 09.07.1974 v japonském městě Seiyo v prefektuře Ehime. Přestože vyrůstal v Japonsku, navštěvoval hojně Jižní Koreu a svou tvorbu směřuje do obou těchto zemí. Je v Asii velmi populární díky tomu, že je členem popové hudební skupiny SMAP vzniklé v roce 1988, ale postupně začal vystupovat v televizi a natáčet filmy. Vydává hudební CD jak v korejštině, tak v japonštině a těší se vysoké popularitě.

Tsuyoshi Kusanagi je známou tváří i mnoha reklam a televizních upoutávek na pořady. V roce 2009 ale na sebe neblaze upozornil incidentem, kdy v opilosti tančil nahý v parku, kde musela zasahovat policie. Vzbudil tak negativní ohlasy i mimo Japonsko a proto se za své nevhodné chování veřejně omluvil.

Symbolicky je jeho zatím posledním filmem historický epos z feudálního Japonska BALLAD: NA MO NAKI KOI NO UTA, o hledání odvahy postavit se vlastním problémům.


9.7.1974
prefektura Saitama, Japonsko
Cujoši Kusanagi csfd

SabakanPeperoncinoMidnight SwanMakukoTaifú kazokuKusojaró to ucukušiki sekaiSupesharisuto 3Supesharisuto 4Šingeki no kjodžin ATTACK ON TITAN: endo obu za wárudoSupesharisuto 2Adži ičimonmeKamisama no BerebouSupesharisutoČúgakusei MarujamaAnata eNinkyô HelperBoku to tsuma no 1778 no monogatariSuteki na kanašibariBallad: Na mo naki koi no utaYama no anata - Tokuichi no koiSaijúkiAi to shi wo mitsumeteCheonhajangsa MadonnaNihon činbocuChuť čajeHoteru bînasuKaikyo wo Wataru ViolinNin x nin: Nindža Hattori-kun – the MovieTokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta OtokoTaikokiYomigaeriYonimo Kimyouna Monogatari SMAP Special EditionFuruhata Ninzaburo vs. SmapMessengersBoku ga boku de aru tameni世にも奇妙な物語 秋の特別編Anne no nikkiShootWana no sensóNalezení ztraceného mužeSeiten o cukeTokyo BTH: Tokyo Blood Type HouseUso no sensóKasóken no onnaSpecialistZeni no sensóDokushin Kizoku37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatariFuju no sakura99-nen no ai: Japanese AmericansJume o kanaeru zóNinkjó herupáRjóteki na kanodžo


Aktualizace osobnostního profilu Cujoši Kusanagi: 29.2. 2024 12:58