Rose Rollins 45 let


Americká herečka a modelka se narodila 30. dubna 1978 v Berkeley v Californii, ale vyrůstala v Yonkers v New Yorku s pěti bratry. V dospívání ji objevil fotograf a ihned poté se začala věnovat modelingu. Kvůli studiu herectví se později odstěhovala do Los Angeles.

V roce 2006 se objevila v malé roli v akčním filmu režiséra J.J.Abramse MISSION IMPOSSIBLE 3, který pojednává o další nebezpečné misi agenta Ethana Hunta v podání slavného Toma Cruise. Ve filmu si hlavního záporáka zahrál oscarový herec Philip Seymour Hoffman. Poté hrála v krátkometrážním snímku I THOUGHT OF YOU, ve web seriálu režisérky Angely Robinson GIRLTRASH! nebo dramatu BLIND MAN.

Největší úspěch a slávu zaznamenala až se slavným průkopnickým seriálem THE L WORD z prostředí L.A., který pojednává o životech, láskách a problémech lesbických žen. Rose v něm ztvárnila důstojníka americké armády Tashu Williams. Poprvé se objevila v pátém dílu čtvrté série a od té doby hrála v každém dílu až do ukončení seriálu.

Ve volném čase studuje druhý jazyk, ráda cestuje, vaří a boxuje. Také se věnuje turistice a rádá tráví čas se svými nejbližšími přáteli.


30.4.1978
Berkeley, California, USA
Rose Rollins csfd

Seven Deadly Sins: EnvyGuilt by AssociationGirltrash: All Night LongMission: Impossible IIINěco nového13 MoonsNeporazitelnýLáska je láska: Generace QLong Slow ExhaleKondorThe CatchBoschNikitaNámořní vyšetřovací službaPolicajti z L. A.Šerifové z TexasuKriminálka New YorkLáska je LáskaPo právu


Aktualizace osobnostního profilu Rose Rollins: 18.2. 2024 16:03