Tahar Rahim 42 let


Tahar Rahim se narodil 4.července 1981 v Belfortu. Po střední škole studoval na fakultě Paula Valéryho v Montpellier, kterou dokončil s bakalářským titulem. Po studiích se zapsal do Laboratoire de l´acteur, uměleckého ateliéru vytvořeného Hélène Zidi-Chéruy. Během studií v Montpellier se seznámil s režisérem Cyrilem Mennegunem, který jej obsadil do fiktivního autobiografického dokumentu TAHAR, L´ÉTUDIANT (2005). Tento snímek se setkal se slušným ohlasem a byl prezentován na několika festivalech.

Tahar Rahim pro mnohé kritiky i filmové fanoušky znamená doslova zjevení a současná francouzská kinematografie do něj vkládá velké naděje. Tahar Rahim žije s herečkou Leïlou Bekhti. Společně si zahráli ve zmiňovaném Prorokovi.


4.7.1981
Belfort, Francie
Tahar Rahim csfd

Madame WebNapoleonDon JuanMauritánec: Deník z GuantánamaPrůvodce přežití v New YorkuJoueursMáří MagdalénaLe Prix du succèsDaguerrotypieŽivot za životAnarchistiSambaSantaŠrámGibraltarGrand CentralMinulostPřijít o rozumLáska a modřinyOrel Deváté legieSvobodníČerné zlatoProrokUvnitřPředzvěstiHadEddyThe Looming TowerZloději drahokamůFrères d'armesLa CommuneTahar l'étudiantGloomy EyesGMA3: What You Need to KnowLe petit journalEvropské filmové ceny 2009Rencontres de cinémaL'invitéVivement dimanche prochainCinema 3La nuit des Césars


Aktualizace osobnostního profilu Tahar Rahim: 5.11. 2023 05:47