Monika Kobrová 59 let


Herečka Monika Kobrová je rodačkou z Prahy, původně vystudovala střední dopravní školu, její cesta k herectví ale pak byla mírně složitější. Dvakrát se neúspěšně pokoušela o přijetí na pražskou DAMU, nakonec zamířila do Brna a herectví absolvovala na JAMU (1989). Ještě jako studentka dostala první příležitosti před televizní i filmovou kamerou. Ústřední pár vytvořila s Pavlem Vítkem v dnes již málo známém televizním filmu, lyrickém příběhu USTLÁNO NA ČEKANKÁCH (1985), ve stejném roce hrála menší roli ve filmu TÍSŇOVÉ VOLÁNÍ (1985), kde byl jejím partnerem mladý Michal Dlouhý. Nevelké role pak na ni čekaly i v dalších filmech a televizních projektech.

V současné době patří Monika Kobrová již několik let k oporám hereckého souboru populárního Divadla Na Fidlovačce v Praze, kde vytvořila řadu rolí převážně komediálního charakteru (Jak vyloupit banku, Poslední doutník, Nerušit prosím), jednu z největších příležitostí dostala ve hře Jak to vidí Amy, v níž po boku Elišky Balzerová hrála v letech 1999-2003. V kinech jsme Moniku Kobrovou mohli vidět zatím naposledy ve filmu MAHARAL – TAJEMSTVÍ TALISMANU (2008), televizní diváci se s ní setkali například v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ (2006).

Monika Kobrová je vdaná a má jednu dceru.


31.3.1965
Praha, Československo
Monika Kobrová csfd

Člověk kancelářskýRytmus v patáchBoží duhaMaharal - Tajemství talismanuO princezně se zlatým lukemDvojroleKouzelný měšecSen o krásné panněProsté krutostiV erbu lviceRacekSedmero krkavcůSen o bílém voluSvlékání kůžeČerná FortunaO Radkovi a MileněPoklad rytíře MilotyOznamuje se láskám vašimO houslích krále snůStalo se jedné neděleTísňové voláníUstláno na čekankáchRecept na milováníZlatá labuťModrý kódHelenaKriminálka Anděl3 plus 1 s Miroslavem DonutilemComebackMaharal - Tajemství talismanuOrdinace v růžové zahraděČerní baroni


Aktualizace osobnostního profilu Monika Kobrová: 8.3. 2024 20:10