Quinton 'Rampage' Jackson 45 let


Quinton Ramone Jackson známý mezi fanoušky smíšených bojových umění (MMA) jako Rampage Jackson je bývalý držitel titulu v lehké těžké váze americké organizace UFC, navíc jako první přidal i titul Pride FC. Ve světě nelítostných zápasníků vyniká svými tvrdými slamy, které pod lupou dokonce rozebrali i v dokumentárním seriálu Sport očima vědy a zjistili neuvěřitelné výsledky jeho zničující síly.

26. května 2007 po tvrdém pravém háku do čelisti a dvou čistých úderech do ležícího soupeře v první kole ukončil rozhodčí zápas a Rampage Jackson po svém typickém vítězném zavytí a porážce Chucka Liddella získal titul v UFC. Po necelých čtyřech měsících se představil v Londýně. Po jednoznačném rozhodnutí obral Dana Hendersona o pás organizace Pride FC a sjednotil dvojici titulů.

Po oplétačkách se zákonem přišla ztráta titulu. Jackson se objevil ve dvou dalších utkáních. Síle jeho pěstí nedokázal odolat ani jeden soupeř. Ukončil kariéru, aby se vzápětí opět vrátil a naplánoval si souboj s Rashadem Evansem, ve kterém podlehl. Aktuální plánovaný zápas mezi Rampagem a Lyotou Machidou je na 20. listopad 2010.

Po několika menších rolích byl bývalý šampión obsazen do Carnahanova A-TEAMU, ve kterém dostal více prostoru a ujal se postavy sgt. Bosco ´B.A´ Baracuse. Objeví se v Raw i reklamách pro firmu Nike. V soukromém životě je Rampage otec tří synů a dcery. Pro zajímavost všichni hoši mají prostřední jméno Rampage zatímco dcerka je Page. Po krevních testech a zjištěném otcovství syna Raja Jacksona opustila žena Yuki. Nakonec přišlo usmíření. Quinton Ramone Jackson se nevyhnul ani několika trestním stíháním a hrozily mu až tři roky vězení. Kromě zápasnické kariéry a objevení před kamerou má za sebou mimo jiné i trénování bojových sportů.


20.6.1978
Memphis, Tennessee, USA
Quinton 'Rampage' Jackson csfd

3 Days in MalayMojave DiamondsPrepare to DieLord of the StreetsDuel of LegendsMistrovská úroveňA Psycho's PathRychlá hraBoone: The Bounty HunterCops and RobbersVigilante DiariesBob Thunder: Internet AssassinNezahrávej si s ohněmA-Team: Poslední miseDeath WarriorHell's ChainMiss BřezenNever SurrenderBad GuysPůlnoční vlakConfessions of a Pit FighterNagurimonoCleveland showDva z Queensu30 for 30Lord of the FreaksUFC PrimetimeAriel Helwani's MMA ShowUFC 186: Johnson vs. HoriguchiGuys Choice Awards 2013Call of Duty ELITE: Friday Night FightsUFC 130: Rampage vs. HamillUFC 135 : Jones vs. RampageUFC 114: Rampage vs. EvansUFC 123: Rampage vs. MachidaMark at the MoviesUFC 96: Jackson vs. JardineThe Ultimate Fighter: Team Rampage vs. Team Forrest FinaleUFC 86: Jackson vs. GriffinUFC 92: The Ultimate 2008Inside MMAUFC 67: All or NothingUFC 71: Liddell vs. JacksonUFC 75: Champion vs. ChampionThe Ultimate FighterJimmy Kimmel Live!UFC PPV Events


Aktualizace osobnostního profilu Quinton 'Rampage' Jackson: 4.4. 2024 12:42