Rupert Sanders 53 let


Rupert Sanders se stal díky jedinečné vyváženosti výpravné podívané a propracovaných detailů jedním z nejvyhledávanějších režisérů komerčních reklam. Krátce po vstupu do MJZ v roce 2005, natočil výpravnou reklamu “Joy,” představující Xbox 360. Za tuto a další reklamu “Made to Perfection” získal nominaci pro nejlepší reklamu (Directors Guild of America (DGA) Award nomination for Outstanding Directorial Achievement in Commercials), což je poctu pro každého režiséra, obzvláště někoho, kdo je na začátku své kariéry.

V roce 2009 natočil ambiciózní projekt, kdy pomocí jednoho záběru natočil taneční extravaganza pro Pumu (“L.I.F.T.”). Tato reklama měla regulérní znaky hraného filmu. Stejný rok režíroval další epickou reklamu “The Spark” pro Adidas a spot pro Nike Jordan Brand “Field Generals.” Sanders za to získal svoji třetí DGA Award nominaci.

V roce 2010 získal za spolupráci s firmou Xbox na Halo 3: ODST (“The Life”) čtyři ceny AICP Awards a čtyři Clios. Na mezinárodním festivalu kreativity v Cannes získala reklama “The Life” Zlatého lva za kinematografii, Stříbrného lva za režii a Bronzového lva v kategorii Zábava. Dalšího Bronzového lva získal Sanders za střih reklamy pro Nike Jordan Brand (“Break to Build/Slap”). Do nominací v této kategorii byla zahrnuta i jeho reklama “Captivity” na X-Men: Origins.


16.3.1971
Westminster, Londýn, England, Velká Británie
Rupert Sanders csfd

VránaDuch ve strojiSněhurka a lovecNadaceHow to Destroy Angels - The Space in BetweenBlack HoleD-minusHollywood InsiderJanela Indiscreta


Aktualizace osobnostního profilu Rupert Sanders: 8.4. 2024 21:31