Drew Goddard 49 let


Drew Goddard se narodil 26. února 1975 v Los Alamos v Novém Mexiku, kde taky vyrůstal. Navštěvoval v Los Alamos vysokou školu a promoval v roce 1993. Poté navštěvoval Univerzitu v Coloradu a po promoci pracoval jako asistent produkce v Los Angeles.

Přičinil se při psaní základního scénáře k seriálu ODPOČÍVEJ V POKOJI (2001) a tím upoutal pozornost Noxona Martia, který ho chtěl k seriálu BUFFY PŘEMOŽITELKA UPÍRŮ (1997) a Davida Greenwalta, který ho zase chtěl k seriálu ANGEL (1999). Oběma se velice zamlouvala jeho práce, ale jelikož ho Marti našel jako první vzali ho spolu s Jossem Whedonem k seriálu Buffy, kde spolupracoval na několika sériích tohoto seriálu. Drew také napsal úvod pro knihu esejů o Buffy "Sedm sezón Buffy". Posléze dostal i první ceny za psaní.

Časem se díky seznámení se s JJ Abramsem vypracoval i ke spolupráci na filmu MONSTRUM či psaní scénářů kseriálům ALIAS či ZTRACENI. V roce 2012 se dostal nejvíce do povědomí diváků jako režisér jeho prvního vlastního filmu CABIN IN THE WOODS, kde se scénáře ujal Joss Whedon.


26.2.1975
Los Alamos, New Mexico, USA
Drew Goddard csfd

Project Hail MaryThe Sinister SixZlý časy v El RoyaleMarťanSvětová válka ZChata v horáchBuffy the Vampire Slayer: Season 8 Motion ComicMonstrumDaredevilZtraceniLost: Missing PiecesAliasBuffy, přemožitelka upírůAngelDobré místo


Aktualizace osobnostního profilu Drew Goddard: 5.11. 2023 07:33