Roy Jones Jr. 55 let


Roy Jones Jr. je fenomenální americký boxer - držitel titulu mistra světa v lehké těžké váze federace NABO a IBC. V rámci federace IBF se mu podařilo získat tituly ve střední, super střední a lehké těžké váze. Pod střechou WBA získal titul v těžké váze v jeho jediném utkání této kategorie. Jeho největší zbraní je neuvěřitelná rychlost v kombinaci s tvrdými údery. V ringu byl známý pro svůj svérázný výstup, který z každého zápasu udělal velkolepou show. V současné době má tři syny.

Roy Jones Jr. se také pohybuje ve světě hudby jako rapper. Do této branže vtrhl roku 2001 svým prvním albem Round One: The Album. V roce 2004 založil skupinu Body Head Bangerz, se kterou později vydal album Body Head Bangerz: Volume One.


16.1.1969
Pensacola, Florida, USA
Roy Jones Jr. csfd

Lola 2The Fearless TwoDěrži udar, dětka!KnockoutBlaq GoldBojovníkZpátky do ringuCordially InvitedRoy Jones, Jr.: Heart of a ChampionMatrix ReloadedNew Jersey TurnpikesĎáblův advokátFour KingsOchránceŽenatý se závazkyConcussed: The American DreamRoy Jones Jr. - Captain Hook (Greatest Roy Jones Video on Youtube)Le ChampionCasualties Of War: Women and the RegimeForenzní detektivové Los AngelesThe Burly Man ChroniclesRoy Jones Jr. - Can't be touchedRoy Jones Jr's Greatest KnockoutsLennox Lewis vs. Mike Tyson1st Annual BET AwardsAccess GrantedNoční Show  Jaye Lenoe


Aktualizace osobnostního profilu Roy Jones Jr.: 23.4. 2024 17:50