Hannah Marks 31 let


Tato mladá americká herečka se celým jménem jmenuje Hannah Gayle Marks a narodila se 13. dubna 1993 v Santa Monice, Californii. Těsně před jejími druhými narozeninami se rodina přestěhovala do městečka San Luis Obispo. V 6 letech oznámila rodičům, že chce být herečkou.

Od té doby dostala menší role v několika seriálech MYŠLENKY ZLOČINCE, VRAŽEDNÁ ČÍSLA nebo PRIVATE PRACTICE. V roce 2009 získala menší roli i v seriálu TRÁVA, objevila se v 7 epizodách. Větší úspěchy přinesl rok 2010, kdy byla nejprve obsazena do seriálu FLASHFORWARD, který ale bohužel potkal konec po jedné sérii. Hlavně se však ukázala v roli Tammy ve snímku THE RUNAWAYS.

Je jedináček a pořídila si dva teriéry, aby se necítila sama. Dřív aktivně dělala karate – dosáhla na červený pásek.


13.4.1993
Santa Monica, California, USA
Hannah Marks csfd

You Can't WinNeopouštěj měI Used to Go HereVečeře po americkuDaniel Isn't RealAlmost HomeBanana SplitHigh ResolutionHard SellPunk's DeadSlashAnestezieSouthboundSíla nadějeMé potrhlé jáThe RunawaysBezva vejškaDanikaDoll GraveyardDark/WebNejsem do tebe blázenDirk Gently's Holistic Detective AgencyWisdom of the CrowdThe Real O'NealsNešikaStoupenci zlaCastle na zabitíZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiGrimmLaskavý dotekNecessary Roughness


Aktualizace osobnostního profilu Hannah Marks: 12.2. 2024 23:12