Ondřej Novák 38 let


Ondřej Novák se narodil 30. 8. 1985 v Praze. Studoval na Gymnáziu Elišky Krásnohorské (dříve Ohradní) a vystudoval činoherní herectví na DAMU (u J. Šiktancové, M. Málkové, L. Hlavici a B. Rösnera) a stále studuje žurnalistiku na Karlově univerzitě. Studium herectví absolvoval v DISKu mj. rolemi Kryštofa (T. Stoppard: Na flámu) a Cestovatele (V. Nezval/M. Samec: Svět kolem ní), za absolventskou sezónu 2008/2009 obdržel Cenu Jiřího Adamíry.

Hrál ve filmu PŘÍPAD NEVĚRNÉ KLÁRY, pohádce KOUZLA KRÁLŮ a mnoha studentských filmech – za všechny RUNWAY. V seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 ztvárňuje roli Davida Šohájka, budoucího kněze, který se nyní musí vyrovnat s amputací nohy.


30.8.1985
Praha, Československo
Ondřej Novák csfd

RašínMiladaSlíbená princeznaFair PlayCyril a Metoděj – Apoštolové SlovanůL'olimpiade nascostaFaustLidiceMicimutrPřípad nevěrné KláryKouzla králůTajemství dešťového pokladuKráska v nesnázíchPod hladinou1. MISEChlapPoldaSpecialistéStrážmistr TopinkaHelen DornGéniusPoslední vízumLegendaVšechny moje láskyKriminálka AndělPřípady 1. odděleníBorgiaCyril a Metoděj - Apoštolové SlovanůHelenaPohřešovanýOrdinace v růžové zahraděČetnické humoresky4000 dnůTouha jménem Einodis


Aktualizace osobnostního profilu Ondřej Novák: 10.4. 2024 11:17