Petr Batěk 51 let


V současné době je stálým hostem pražského Divadla Na Fidlovačce a činohry Západočeského divadla v Chebu, kam přestoupil ze scény Městského divadla v Mostě (2000-2008). Svou divadelní pouť započal přibližně v roce 1994 v několika plzeňských neprofesionálních souborech jako například Dialog nebo Okřídlený vůl. Zkušenosti z oblasti loutkového a alternativního divadla si odnesl ze svého prvního angažmá v Divadle rozmanitostí. V poslední době jej můžete vidět také v některých inscenacích na scéně Divadla na Vinohradech, nebo plzeňského divadla Alfa.

Před vstupem do profesionálního divadla pracoval jako redaktor zpravodajství v Českém rozhlasu Plzeň. V současnosti se v roli moderátora objevuje na mnoha akcích rozličného druhu (např. městské slavnosti, plesy, festivaly, tématické večery či různé diskusní pořady). K mikrofonu se do Českého rozhlasu rád vrací dál, ovšem častěji jako herec.

Kromě herecké práce se již několik let zabývá přípravou a režií pouličního divadla zejména pro uměleckou agenturu Modua z Chomutova či PHB-ART Agency.


27.5.1972
Plzeň, Československo
Petr Batěk csfd

Cirkus MaximumFAMU v kině 02PoslouchejJak se moří revizořiReceptZejtra napořádZlatá labuťDuchDáma a KrálHvězdy nad hlavouModrý kódSpecialistéKrejzoviLinkaČechoviPoldaŽivot a doba soudce A. K.AtentátRaplČeské stoletíCyril a Metoděj - Apoštolové SlovanůGympl s (r)učením omezenýmCesty domůVyprávějKriminálka AndělPěšky hezky česky13. komnata


Aktualizace osobnostního profilu Petr Batěk: 13.11. 2023 22:35