Tomáš Jeřábek 49 let


Herec Tomáš Jeřábek vystudoval katedru alternativního a loutkového divadla na DAMU. Hostuje v pražských divadlech Komedie a Na Prádle a od roku 2017 je členem Dejvického divadla. Současně je aktivním členem Divadla Vosto5, které se specializuje hlavně na improvizaci a autorskou tvorbu.

Kromě divadla a reklam se pravidelně objevuje v nejrůznějších českých televizních seriálech a filmech. Mezi jeho nejznámější role patří například tělocvikář Evžen z komediálního seriálu Základka (2012), podporučík Mácha ze syrového krimi Rapl (2014), politik Milan Klein z krimi thrilleru Gangster Ka (2015), nepříliš inteligentní příslušník SNB Slávek Brousek z retro seriálu Svět pod hlavou (2017) nebo vekslák Tonda z temné minisérie Bez vědomí (2019), která se odehrává na prahu sametové revoluce.

Jeho manželkou je od roku 2015 herečka Halka Třešňáková, s níž má syna Tea.


24.9.1974
Kolín, Československo
Tomáš Jeřábek csfd

Aristokratka ve varuPrázdniny s BroučkemZahradníkův rok40 rolíHadí plynIndiánPoslední závodČerné na bílém koniLáska na špičkáchOkupaceOčitý svědekKrajina ve stínuŠarlatánŠtěstí je krásná věcDoktor Martin: Záhada v BeskydechMarsČertí brko8 hlav šílenstvíMenandros & ThaïsPravý rytířGangster KaGangster Ka: AfričanPadesátkaZakázané uvolněníRozkošModrý tygrDěti nociDémoniTři srdcePoslední prázdninyRomán pro ženyJedna rodinaOktopusVolhaZákony vlkaTřídní schůzkaBez vědomí


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Jeřábek: 13.3. 2024 06:10