Chris Massoglia 32 let


Christopher Paul Massoglia se narodil 29. března 1992 v americkém městě Minneapolis, ve státě Minnesota. Jeho otec pracuje jako chiropraktik a matka je ženou v domácnosti. Má hned několik sourozenců - dva bratry a sestru. Rodiče jsou oddaní křesťané a republikáni, což Chrise do značné míry ovlivnilo v mnoha směrech, například v hudbě - vyrůstal jako fanoušek křesťanské popmusic.

Svou kariéru začal jako spousta jiných mladých herců nevýraznými rolemi v televizních seriálech. V roce 2003 se rozhodl používat pseudonym "Chris Kelly" (někdy také "Chris J. Kelly"), ale později se dozvěděl, že tyto jména používá už někdo jiný, a tak od roku 2008 začal hrát jednoduše pod svým rodným příjmením. První hlavní roli ztvárnil v rodinném filmu A PLUMM SUMMER z roku 2007. Ovšem zatím největší šanci dostal jako upírův pomocník ve fantasy hororu se špetkou humoru CIRQUE DU FREAK: THE VAMPIRE’S ASSISTANT z roku 2009, kde si zahrál po boku hned několika hollywoodských hvězd a předvedl slušný herecký výkon - tudíž je jistě na dobré cestě ukázat se coby mladý a talentovaný herec i v dalších rolích.


29.3.1992
Minneapolis, Minnesota, USA
Chris Massoglia csfd

The ProtectorsThe Lumber BaronGraciaThe MatchbreakerOur Wild HeartsDíraUpírův pomocníkA Plumm SummerBoys LifeHledaníLékařské záhadyZákon a pořádek: Zločinné úmysly


Aktualizace osobnostního profilu Chris Massoglia: 15.11. 2023 05:02