Frédérique Bel 49 let


Frédérique Bel se narodila 24. března 1975 v Annecy ve Francii. Po střední škole začala studovat filozofii na Univerzitě ve Štrasburku. Zde také úspěšně odpromovala. Po studiích se rozhodla dát na dráhu modelingu.

Širokému publiku se představila díky placenému francouzskému televiznímu kanálu Canal + v rámci pořadu LE GRAND JOURNAL DU CANAL+ (2004), v němž jí je rezervována část La Minute Blonde du Grand Journal, kde ztvárňuje postavu Dorothy Doll, ztřeštěné a okouzlující blondýny, jejíž každodenní peripetie si získaly pozitivní ohlas u diváků.

Frédérique Bel se objevila také v menších rolích ve filmech uznávaných francouzských režisérů. Ať už v roce 2004 ve filmu PŘÍLIŠ DLOUHÉ ZÁSNUBY režiséra Jean-Pierre Jeuneta či v režii Cédrica Klapische v pokračování úspěšné studentské komedie ERASMUS 2 (2005). V roce 2006 se zaskvěla v malé roli v bláznivé komedii JÍZDENKA DO VESMÍRU po boku Kada Merada a Guillauma Caneta. V roce 2007 se setkala před kamerou s Vincentem Elbazem a Élodie Bouchez v roli neurotické přítelkyně hlavního hrdiny ve filmu JAKÝ OTEC, TAKOVÁ DCERA (2007). V roce 2009 se představila v komedii SAFARI, v níž si opět zahrála s Kadem Meradem, propůjčila svůj hlas jedné z postav animované komedie LASCARS a objevila se v další komedii Fais-moi plaisir! v režii Emmanuela Moureta.

Frédérique Bel dostává svému příjmení, které z francouzského překladu zní doslova krásný, což potvrzuje její kariéra modelky. Ačkoli v oblasti televizní zábavy zaznamenala značný úspěch, na zajímavou roli ve filmu stále čeká. V jednom rozhovoru se svěřila, že už ji unavuje hrát naivní nebo ztřeštěné dívky ačkoli přiznává, že její vzhled k tomu vybízí. Nechme se překvapit, zda Frédérique Bel v budoucnu zazáří i v nějakém dramatickém snímku.


24.3.1975
Annecy, Horní Savojsko, Francie
Frédérique Bel csfd

38°5 quai des orfèvresCo jsme komu všichni udělali?Ducobu Président !Ils s'aiment... enfin presque!L'Homme parfaitPermis de construireDivorce ClubDucobu 3Co jsme komu zase udělali?Šílená dovolenáCrash Test AglaéSales gossesCédricLe Chapeau de MitterrandNávštěvníci 3: RevoluceArnaud fait son 2ème filmL'étudiante et monsieur HenriCo jsme komu udělali?La Liste de mes enviesHôtel NormandyAu bistro du coinBeur sur la villeLáska na tři rokyUmění milovatArthur a souboj dvou světůEntre nous deuxRudé nociTajemství mumieFrajeřiLa Grande VieSafariUdělej mi radostĎáblova dušeDrôle de Noël!Les Dents de la nuitMé hvězdy a jáVilaineJaký otec, taková dceraMůj život není romantická komediePolibek, prosímJízdenka do vesmíruKempinkZměna bydlištěErasmus 2ImpostureTu vas rire, mais je te quittePříliš dlouhé zásnubyFrance BoutiqueIl était une fois Jean-Sébastien BachLa beuzeTvoje ruce na mé půlceDruhá tvářUn gars, une fille (au pluriel)Capitaine MarleauH24


Aktualizace osobnostního profilu Frédérique Bel: 31.10. 2023 11:39