Sam Anderson 77 let


Sam Anderson se narodil 13. 5. 1945 a vyrůstal ve městě Wahpeton v Severní Dakotě, kde také vystudoval univerzitu se zaměřením na divadlo, americkou literaturu a kreativní psaní. Po ukončení studia se stal profesorem na vysoké škole Antelope Valley Colege v Kalifornii. Vyučoval zde divadelní herectví.

Hrál také v několika celovečerních filmech – PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM! 2, LA BAMBA, CRITTERS 2, NEVIDITELNÝ NA ÚTĚKU, VLÁDCI LOUTEK. Ve filmu Roberta Zemeckise FORREST GUMP dostal roli ředitele Hancocka.

Sam Anderson je ženatý od roku 1985 a má dvě děti.


2.4.1947
South Dakota, USA
Sam Anderson csfd

Echoes of ViolenceSong of Back and NeckMaybe SomedayModern LoveOuija: Zrození zlaZrození ďáblaVražedná dohodaFrankie Go BoomDirty HabitPohnutí50 Ways to Leave Your LoverSecret SantaThe CommissionUlejváciNejlepší hraNezávislýTransportNetForcePůlnoc nikdy nekončíVálky PentagonuAfter the GameZločiny z vášně: Náměsíčný vrahNevinné obětiNorma Jean a MarilynThe Man Next DoorConfessions: Two Faces of EvilForrest GumpVládci loutekNechci být sámNeviditelný na útěkuTemný andělCritters 2La BambaFilmový senMurder 1, Dancer 0Policistka z titulní stranyPřipoutejte se, prosím! 2Tragedy of King Lear, TheJoe Dancer: Velký obchodZabiják bolestiA Million Little ThingsAltVražedná právaAmerican WomanTohle jsme mySatan přicházíCastle na zabitíChasing Life


Aktualizace osobnostního profilu Sam Anderson: 7.3. 2024 14:12