Lauro Chartrand 58 let


Lauro David Chartrand je americký filmový herec, režisér a především kaskadér. Narodil se 24.září 1965 v Seattlu. Když mu bylo šest let, přestěhoval se společně s matkou do kanadského Northern Saskatchewan, kde jeho matka koupila ranč. Již od svých osmi let věděl, co chce v životě dělat. Když ho totiž jeho matka vzala na natáčení filmu Chucka Norrise, zjistil, že chce být kaskadérem.

S jeho hereckou kariérou už to tak slavné není. Lauro si sice zahrál už ve více než 30 filmech, ale jednalo se hlavně o menší role v televizních filmech a seriálech. V poslední době se Lauro začal věnovat také produkci a režii. Jeho režijní debut CHEMICAL EVIL (2009) bude vydán již brzy a Lauro se také chystá na režírování akčního filmu BORN TO RAISE HELL (2010), kde má hlavní roli Steven Seagal.

Lauro Chartrand, jež je považován za jednoho z nejlepších kaskadérů v Severní Americe, je potřetí ženatý a má dvě dcery a jednoho syna.


24.9.1965
Seattle, Washington, USA
Lauro Chartrand csfd

The Fiddling HorseVálka o planetu opicKartel smrtiAbsolutionBaby SellersZvrácená sestričkaExperiment PhiladelphiaNaprostá sebedůvěraČervená KarkulkaStonehenge apokalypsaFireballRobin Hood: Za Sherwoodským lesemMost Wonderful Time of the Year, TheBojNobodyAnnapolisBoží zápasníkFidoOdměna za vražduNorco: Pod palbouMlčící střelecFuture SportNičitelProfesionální lovec 2Správná trefaZraněnáMaska smrtiPohyblivý terčProfesionální lovecVýprava smrtiRachot v BronxuBlack CatDebrisMortal Kombat: LegacyFallenAgentura JasnoSmallvilleHvězdná brána: AtlantidaTarzanPro dobrou věcThe Real MiyagiUltimate Fights from the MoviesBritney Spears Live: The Femme Fatale TourCrazy Late!Pro dítě zemřuOne Small IndiscretionChemical EvilThe Blackburn AsylumCesta smrtiStrážce spravedlnosti


Aktualizace osobnostního profilu Lauro Chartrand: 15.2. 2024 09:56