Franziska Weisz 43 let


Franziska Weizs (též Weiss) se narodila a vyrůstala v rakouské Vídni. Po promoci na škole Perchtoldsdorf začala v roce 1998 studovat obchod na Vídeňské univerzitě. Téměř náhodou ji objevil roku 1999 rakouský režisér Ulrich Seidl, který ji dosadil roli Klaudie ve filmu PSÍ DNY. Po natáčení odcestovala studovat média a mezinárodní vztahy do Anglie. Zprvu studovala na univerzitě De Montfort v Leicesteru, své magisterské studium v oblasti rozvoje a životního prostředí ale dokončila na King's College v Londýně.

V dnešní době žije v Berlíně a netají se tím, že je vegetariánka. Mluví plynně německy, anglicky ale ovládá také italštinu, francouzštinu a řečtinu. Zná i základy češtiny. Zajímavostí také je, že kvůli své roli ve filmu HOTEL (2004) zhubla za sedm týdnů 9 kilogramů.


4.5.1980
Vídeň, Wien, Rakousko
Franziska Weisz csfd

Bibi & Tina: Einfach AndersSportabzeichen für AnfängerHarter Brocken: Der GeheimcodePotápěčSüdpolZwischen uns die MauerAmokspielDer StaatsfeindAnna Fucking MolnarDas Joshua-ProfilDie AnfängerinFamilie mit HindernissenIch will (k)ein Kind von DirTreibjagd im DorfŽivotu navzdoryDie vierte GewaltEin Geheimnis im Dorf - Schwester und BruderTreffen sich zweiTödliche GefühleHannas schlafende HundeBlutsschwesternDie Fremde und das DorfKřížová cestaStunde des Bösen - Der zweite MannTom Sawyer a jeho kamarádiMuž z PekinguNiemand ist eine InselRestrisikoSchandmal - Der Tote im BergTage die bleibenHabermannův mlýnLupičUtíkej, jestli to dokážešEin halbes LebenOtcohraPucciniZ odstupuIn 3 Tagen bist du tot 2Jaderná havárie: Den prvníMutig in die neuen Zeiten - Alles andersDie GeschworeneMutig in die neuen Zeiten - Nur keine WellenMein MörderC(r)ookHotelIch gehöre dirPsí dnyMísto činuWer wir sindTage, die es nicht gab


Aktualizace osobnostního profilu Franziska Weisz: 1.11. 2023 03:43