Seamus Dever 47 let


Seamus Dever se narodil 27. července 1976 v městě Flint na Miami, později se přestěhoval do města Bullhead City v Arizoně. Pochází z rodiny učitelů, jeho matka je profesorkou historie a otec profesorem dramatu a angličtiny.

Na televizních obrazovkách se Seamus nejvíce prosadil v seriálu ARMY WIVES jako doktor Getti nebo jako doktor Ian Devlin v GENERAL HOSPITAL. Mimo jiné se objevil i v seriálech CSI, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, JAG nebo NCIS. Zahrál si také ve filmech HOLLYWOODLAND a READY OR NOT.

Seamus Dever je také hrdým členem Los Angeles Classical Theatre Company (Společnost losangeleského klasického divadla) a je doživotním členem Actor's Studio (Studio herců). Je ženatý, se svou manželkou Julianou žije v Hollywoodu.


27.7.1976
Flint, Michigan, USA
Seamus Dever csfd

A Great DivideInvitation to a MurderReady or NotThe Essence of DeppHollywoodlandMcBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvýZáhadná žena: FotografieMonkey LoveČára za minulostíNámořní vyšetřovací služba: HawaiPravdivé lžiWaco: The AftermathKung FuNámořní vyšetřovací služba L. A.MacGyverTitansZelenáčLegionTake TwoCastle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Seamus Dever: 11.11. 2023 12:24