Jon Huertas 54 let


Prvně na sebe upozornil v kritiky opěvované minisérii GENERATION KILL, kde byl oceněn za herecké zpracování seržanta Tonyho Espera. Seržant Espera, znalých místní poměrů, ilustruje, čím si prošli mariňáci v prvních pěti týdnech od invaze do Iráku.

Huertas si za dobu své dosavadní kariéry vypěstoval v Los Angeles i New Yorku služné zázemí a může se porozhlížet hned několika směry. Krom herectví a práce producenta, které jsme již zmínili, totiž spolupracuje i s hudebním divadlem v New Yorku, kde skládá a posléze i hraje hudbu. Tento herec sloužil osm let v armádě a dokonce byl i ve válce.


23.10.1969
New York, USA
Jon Huertas csfd

Prisoner's DaughterInitiationImprisonedAltered PerceptionReparationMiss DialStupid HypeDokonalá skrýšČivava z Beverly Hills 2Yardsale, TheHrozba v pouštiMaking It LegalThe InsatiableVěřícíMraky nad L.A.Pikantní salsaBroukHranice šílenstvíGreen Diggity DogDvojníkFamily in Crisis: The Elian Gonzales Story, AŘezník, kněz a prostitutkaBuddy BoyCold HeartsNeviditelná smrtProč se blázni zamilují?Boeing 747 v ohroženíAt Home with the WebbersTohle jsme myJak prostéZelenáčCastle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Jon Huertas: 1.11. 2023 17:45