Susan Sullivan 81 let


Dvakrát nominovaná na cenu Emmy a Zlatý Glóbus Susan Sullivanová se narodila v New Yorku, kde vystudovala drama na Hofstra University. Začínala hrát na Broadwayi, kde sekundovala například Dustinu Hoffmanovi v Jimmy Shine. Zahrála si i mimo Broadway, s městským divadlem v Los Angeles například objela celý svět s hrou The Pentagon Papers.

Susan Sullivanová žije se svým přítelem psychologem a autorem několika knih doktorem Connellem Cowanem a několika kočkami, které má neuvěřitelně ráda.


18.11.1942
New York City, New York, USA
Susan Sullivan csfd

Diary of a SpyThe DropThe GrottoThe Amazing WestermansThe Lunchbox ChroniclesPuzzledPřežili dvaSvatba mého nejlepšího příteleDanielle Steel: Srdce si nedá poroučetPerry Mason: Případ bezohledného reportéraRage of Angels: The Story ContinuesCave-In!City in FearMarriage Is Alive and WellThe Ordeal of Dr. MuddBreaking Up Is Hard to DoDeadman's CurveHaving Babies IIIKiller's DelightNew Maverick, TheThe Comedy CompanyHaving Babies IIRoger & Harry: The Mitera TargetThe CityThe Magnificent Magical Magnet of Santa MesaBell, Book and CandleBitva o MidwayBetween Time and TimbuktuThe Winter's TaleVzpoura barbarůPoslední chlapKominského metodaThe Real O'NealsCastle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Susan Sullivan: 4.4. 2024 01:52