Meghan, vévodkyně ze Sussexu 42 let


Meghan se narodila 4. srpna 1981 v Kalifornském Los Angeles. Její matka je afroameričanka a otec v sobě nese geny Holanďana a Ira. Odtud tedy pochází její exotický zevnějšek. Vystudovala Alumna of Norwestern University a poté pracovala pro americkou ambasádu v Buenos Aires.

Objevila se i v soutěži DEAL OR NO DEAL, která se objevila i v ČR jako Ber nebo neber. Vystupovala tam necelý rok a poté show opustila. V roce 2009 se objevila ve dvou epizodách seriálu FRINGE jako FBI agentka Amy Jessup.

Od roku 2010 se začala objevovat v menších rolích ve filmu. Zahrála si v NEZAPOMEŇ NA MĚ, DOSTAŇ HO TAM nebo ŠÉFOVÉ NA ZABITÍ. Pořádnou roli dostala až v právnickém seriálu SUITS, kde hraje atraktivní asistentku Rachel Zane.


4.8.1981
Los Angeles, California, USA
Meghan, vévodkyně ze Sussexu csfd

Smrt roku 2021!Dater's HandbookAnti-SocialOhňostroj láskyNáhodná setkáníDysfunctional FriendsŠéfové na zabitíDostaň ho tamNezapomeň na měThe Boys and Girls Guide to Getting DownGood BehaviorThe ApostlesPodvodNěco jako láskaKravaťáciCastle na zabitíKriminálka MiamiHranice nemožnéhoKnight Rider - Legenda se vracíLiga snů90210: Nová generaceV dobrém i zlém


Aktualizace osobnostního profilu Meghan, vévodkyně ze Sussexu: 2.11. 2023 19:56