Geoff Pierson 74 let


Geoffrey Michael Pierson se narodil jako druhý syn ze sedmi dětí velkopodnikatele a zakladatele ocelářské společnosti Pierson Steel Roye Piersona a jeho manželky Helen Piersonové. Jeho rodiče ho vedli ke slušnému životu, jelikož byli oddáni římskokatolické víře, a proto se svými sourozenci navštěvoval katolickou školu na farnosti Sacred Heart, která se nachází ve vesnici Winnetka v americkém státě Illinois. Poté absolvoval střední školu New Trier High a následně získal titul bakaláře na Fordhamské univerzitě v New Yorku a v roce 1980 získal magisterský titul na Yaleově univerzitě v oboru drama.

Geoffrey se narodil ve znamení Blíženců, v čínském znamení zvěrokruhu je Buvol. Je vysoký 184 centimetrů. V roce 1971 se oženil s Catherine Dalyovou, se kterou má tři potomky a se kterou se v roce 1991 rozvedl. V roce 1997 se opět oženil s kanadskou herečkou Cali Timmins, se kterou má dceru Emmy a syna Michaela. Jeho švagr je filmový skladatel Michael Timmins. V roce 2021 se jeho čisté jmění odhadovalo na 3 miliony amerických dolarů. Má účet na Facebooku, Twitteru a Instagramu.


16.6.1949
Chicago, Illinois, USA
Geoff Pierson csfd

The ListTa druháBatman: Bad BloodAtlasova vzpoura: 1. částJ. EdgarJack a JillTvůj snoubenec, můj milenecTáta šampiónA Line in the SandDostaňte agenta SmartaSweet Nothing in My EarVýměnaDračí válkyOdsouzen k smrtiThe Valley of LightNesahejme psům na párkyDobrodružství PoseidonuPravidla bojeWindy City HeatHadí stiskZa nepřátelskou liniíRight Way, TheNechte to na BeaveroviPoslední čtvrťákDetektiv Janek: Vražda v černobílémNecessary PartiesMating Season, TheMěsto v plamenechNa seznamu smrtiYoung JusticeNa hromádce s exTvář zlaViceprezident(ka)Ve jménu vlastiPrezident v pořadíLovci zločincůCastle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Geoff Pierson: 19.4. 2024 18:15