Roger Cross 54 let


Roger se narodil na Jamajce, ve svých 11 letech se odstěhoval se svou rodinou do Vancouveru. Vystudoval letectví na univerzitě v Langley. Roku 1990 začal pracovat jako kaskadér, ale téhož roku také započal kariéru herce.

Roger není jedináček, má dva bratry a dvě sestry. V současnosti je ženatý s herečkou Josephine Jacob, žijí v Los Angeles a mají spolu jednoho syna.


19.10.1969
Christiana, Jamajka
Roger Cross csfd

Wanted ManA Snowy Day in OaklandBuying Back My DaughterDream MomsJustice League: WarworldAll Saints ChristmasGame, Set, LoveVlna vederA Christmas LetterC.O.R.N.Hot Bath an' a Stiff Drink 2Justice League Dark: Apokolips WarLiga spravedlivých: TemnoVálka o planetu opic12 Rounds 3: LockdownRe-KillTasmánští čertiAbducted: The Carlina White StoryNoahOpatrovnictvíPolární bouřeDen, kdy se zastavila ZeměŽeny v balíkuWorld Trade CenterKrálovské výkupnéHavárie letu 323Riddick: Kronika temnaNezvratný osud 2X-Men 2Deadly Little SecretsKid BangNarušitelSniperTělo na těloÚtěk z peklaČerná díraMrchaTen, který přežilTáta kovbojBarva odvahyDvojí obviněníNASCAR Racers: The MovieNásledky otřesu: Zemětřesení v New YorkuAmeričtí draciNick Fury, zvláštní agentOklahoma City: A Survivor's StoryPlavba smrtiKlonovánSmrtící asteroidZachraňte Willyho 3Captains CourageousSkrytá posedlostGold Diggers: The Secret of Bear MountainNebezpečné záměryNáhradní matkaPsychopatShe Stood Alone: The Tailhook ScandalSkrýšDeadly VowsMimo podezření


Aktualizace osobnostního profilu Roger Cross: 24.2. 2024 08:44