Travis Schuldt 49 let


Celým jménem Travis Scott Schuldt se narodil 18. září 1974 v městečku Topeka, Kansas. Absolvoval Texas Christian University. Živil se i jako číšník v jednom Dallaském baru.

Pak přišla nabídka na ztvárnění Keitha v seriálu SCRUBS. Jeho postava je taková nemesis hlavního hrdiny JDho a aby toho nebylo málo dokonce chodí s Elliot, takže zasahuje do hlavního dění. V roce 2007 si zahrál ve filmu OSTROV SMRTI. Dál sbírá role v seriálech a připsal si na konto takové tituly jako TEORIE VELKÉHO TŘESKU nebo HRANICE NEMOŽNÉHO, ale rád by prorazil do Hollywoodu.


18.9.1974
Topeka, Kansas, USA
Travis Schuldt csfd

DriverXKluk od vedleSober CompanionThis Magic MomentHitting the CycleA Line in the SandBláznivá střela - Amerika v ohroženíFilmová hvězdaFrom a Place of DarknessSomething's Wrong in KansasOstrov smrtiStopařZáhadná žena: NemluvněAutomaticSagamoreJak jsem poznala tvého otceMalý SheldonZáchranáři L. A.Na hromádce s exSedmilhářkyThe DetourAmerican Horror StoryCool KidsHeathersIt's Always Sunny in PhiladelphiaNámořní vyšetřovací služba2 $ockyFosteroviKriminálka Las VegasZpátky do školy


Aktualizace osobnostního profilu Travis Schuldt: 30.10. 2023 21:06