Hiro Kanagawa 60 let


Hiro Kanagawa, rozený Hironobu Kanagawa 13. října 1963. Narozen v Sapporo, Hokkaido, Japonsko. Dětství prožil v Guelph, Ontario, Kanada, a Sterling Heights, Michigan, USA. Ve 14 letech se vrátil do Japonska a navštěvoval Mezinárodní křesťanskou univerzitu High School v Tokiu. Zde byly jeho úplné herecké začátky ve studentských filmech, do toho také studoval klasickou kytaru. Pak se vrátil do zpět do USA, kde studoval vizuální umění na Middlebury College, školy Skowhegan malířství a sochařství a Tyler School of Art na Temple University. Během této doby byl také aktivní v divadle a umění, ale byl znám spíše jako hudebník, skladatel a spisovatel. V roce 1990 se stal ve Vancouveru uznávaným hercem, dramatikem, scénáristou.

Pro zajímavost známější je jako Kwan ze SMALLVILLE. Jeho nejpozoruhodnější anime role je Gihren Zabi z Mobile Suit Gundam. Ztvárňuje hlas Mister Fantastic ve Fantastic Four: World's Greatest Heroes. Zatím jeho poslední role je v seriálu ARROW.


13.10.1963
Sapporo, Japonsko
Hiro Kanagawa csfd

Sirotek: První oběťJehla v kupce časuKaždý tvůj nádechV kriziOsudová známostBitva u MidwayLove, Once and AlwaysVěčně mladáLes sebevrahůPo prouduThe Carpenter's MiracleÚtok na Wall StreetDonovan's EchoPoslední minuty na ZemiProroctví zkázyUnesený detektivKrál bojovníkůDívka na přáníOpatrovnictvíResetDen, kdy se zastavila ZeměGirlfriend ExperienceBojMimzyRodina na útěkuThe EntranceMlčeníNejlepší přítelkyněPublic LightingPět starých známých1st to DieBetrayedLittle Brother of WarDamaged CareHladina adrenalinuSkryté hlasyVíření fluidaJosie a její kočičkyOkouzlení vrahemReplikant6. denEpicentrumMrchaNejlepší showObviněnProtectionPříběh Lindy McCartneyovéNásledky otřesu: Zemětřesení v New YorkuResurrectionWonder Cabinet, TheAmeričtí draciFuture SportSpojení se smrtíVyšetřovateléDotekyExpedice smrtiNebezpečný zákazníkVyděračiFor HopeMaska smrti


Aktualizace osobnostního profilu Hiro Kanagawa: 11.11. 2023 16:50