Matt Barr 40 let


Matthew Jerome "Matt" Barr se narodil 14. února 1984. Je to americký herec.  Narodil se ve městě Allen (jedno z předměstí Dallasu), ve státě Texas. Jeho otec  je bývalý fotbalový trenér na Purdue University a Southern Methodist University. V dnešní  době Mattův otec pracuje v obchodu s nemovitostmi. Tento americký herec má mladšího bratra ( Luke Barr) a jednu sestru ( Sara Barr). Když byl Matt ve čtvrté třídě, celá rodina se přestěhovala do Fairview, stát Texas ( jedno z dalších předměstí Dallasu).

Další z jeho rolí byla v seriálu o basketbalu na střední  - One Tree Hill. Menší roli si zahrál i v seriálu Sběratelé kostí a  Pohotovost, či hororové minisérii Island Harper ( Ostrov smrti). Barr se také objevil jako jeden z univerzitních studentů v roli Tylera ve filmu The House Bunny (Domácí mazlíček). V roce 2010, byl obsazen do role Dana Patche v seriálu Hellcats ( Superkočky). Seriál měl premiéru 8. září 2010. Nicméně po jedné sérii, byl  ukončen.

V roce 2012 převzal roli v miniseriálu Hatfieldovi a McCoyovi, kde se před kamery postavil s Kevinem Costnerem. Ztvárnil Johnse Hatfielda, který se zamiloval do Roseanny McCoy.


14.2.1984
Texas, USA
Matt Barr csfd

Dating Game KillerHolky na výletěWild ManThe InterestingsUndraftedIdentityNemocnice ParklandRomeo Killer: The Chris Porco Story7 pod nulouDomácí mazlíčekPedroJízda s ElvisemTen Inch HeroJesse Stone: Smrt v jezeřePrci, prci, prcičky: Na tábořeLevellandWalkerWalker: IndependenceLovci prokletých pokladůValorOspalá díraHatfieldovi a McCoyoviNecessary Roughness


Aktualizace osobnostního profilu Matt Barr: 16.11. 2023 06:15