Johnny Pacar 42 let


John Edward Pacuraru se narodil 6. června 1981 v Dearbornu, Michigan. Jako mladý snil o velké kariéře v NHL, byl nadaný hokejista. Jeho kariéru však přetnulo divadlo, nakonec se raději věnoval učení textů než hokejce a puku. Už na střední škole založil několik skupin, většinou ovlivněné punkovou hudbou.

V roce 2005 dostal opakující se roli v seriálu LET 29. Dobrou příležitost dostal od ABC v seriálu MAKE IT OR BREAK IT, kde hraje nadějného muzikanta Damona Younga. I ve skutečnosti je dobrý muzikant, dokonce vydal i desku s názvem Moment of Time. Za roli ve filmu ZNOVU SE ZAMILOVAT byl oceněn na Orlando Film Festival.


6.6.1981
Dearborn, Michigan, USA
Johnny Pacar csfd

America Is SinkingBeaus of HollySelfie DadUtajená pomstaSetkání po letechDen po konci světaOf Light and DarknessChannelingHot MessPlaybackFort McCoyZombie ApocalypseThe Dead UndeadCrypticZnovu se zamilovatDivoškaFront of the ClassFlight 29 Down: The Hotel TangoNow You See It...Malá černá skříňkaPanikaPurgatory HouseZelenáčMake It or Break ItSkladiště 13Posel ztracených dušíEli StoneKriminálka MiamiOdložené případyLet 29MédiumVolání mrtvýchAmerican DreamsGeorge LopezDrzá JordanBostonská středníThe Brothers GarciaSoudkyně AmyHallmark Hall of Fame


Aktualizace osobnostního profilu Johnny Pacar: 5.4. 2024 09:42