Patrick Baladi 52 let


Patrick Bashir Baladi je anglický herec převážně vedlejších charakterových rolí. Baladiho otec je gynekologem původně z Lybie, kde byl dokonce na čas porodníkem Kaddáfího manželky a jeho matka byla porodní asistentka. Baladi vystudoval Stonyhurst College, kde byl prvním studentem, který vyhrál cenu Charles Laughton Award za ztvárnění role faraona ve hře „Joseph and his Amazing Technicolour Dreamcoat" a role Mozarta ve hře „Amadeus". Po škole šel dále studovat na Central School of Speech and Drama.

V TV dokumentu DIANA: LAST DAYS OF A PRINCESS /2007/ ztvárnil roli jejího milence Dodiho Al-Fayeda. O rok později měl malou roličku v romantické komedii LAST CHANCE HARVEY, kde se objevil po boku Emmy Thompson. V akčním krimi dramatu THE INTERNATIONAL /2009/ ztvárnil vedlejší postavu Martina Whitea a v životopisném dramatu RUSH /2013/ účinkoval po boku Chrise Hemswortha v další vedlejší roli Johna Hogana.

Jako divadelní herec vystupoval v řadě představeních v Royal Shakespeare Company ve hrách jako „Hamlet" nebo „Much Ado About Notning". Jako Excelsor hrál v divadelní komedii „No Heroics". Baladi byl od roku 2007 ženatý se svou dlouholetou přítelkyní Gemmou Walker, se kterou má dceru Avu, která se narodila ve stejný rok. Nicméně od té doby žijí odděleně. Spolu s Keithem Allenem je členem kapely Grow Up.


9.11.1971
Birmingham, West Midlands, England, Velká Británie
Patrick Baladi csfd

A Kind of KidnappingPlebs: Soldiers of RomeThe Windmill MassacreChasing Robert BarkerRivalovéN.F.A. (No Fixed Abode)Teď a tadyDemons Never DieLíbánky pro jednohoStreetDance 3DBeyond the PoleThe InternationalPoslední čas na láskuSpalující vášeňDiana - poslední dny princeznyOpravdová hlava rodinyThe Only Boy for MeBridget Jonesová - S rozumem v koncíchMesiáš 2: Má je pomstaMerchant of Venice, TheZloději a vyděračiLady Audley's SecretRodičeTed LassoThe PlaylistSemi-DetachedBerlínská miseBojovníkGrantchesterVraždy ve StratforduZločiny z vřesovišťNa straně zákonaLine of Duty


Aktualizace osobnostního profilu Patrick Baladi: 9.11. 2023 03:01