Christine Woods 40 let


Narodila se 3. září 1983 v Lake Forest v Kalifornii. Navštěvovala University of Arizona, kde studovala hudební divadlo. Po rodičích má v sobě irskou krev. Je známá svým postojem k homosexualitě. Je velkou bojovnicí za jejich práva.

Na malé role ve velkých seriálech má docela štěstí, ukázala se i v seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY, DR. HOUSE a NCIS. V roce 2009 se jí konečně naskytla velká role, zahrála si roli agentky Janis Hawk v seriálu FLASHFORWARD. Momentálně natáčí seriál PERFECT COUPLES, který by měl být komediální a ona by zde měla ztvárnit postavu Julie.


3.9.1983
Lake Forest, California, USA
Christine Woods csfd

Poor Greg DrowningImaginary OrderPaddletonStrayBetter Off ZedHandsomeI Don't Feel at Home in This World AnymoreKterý je ten pravý?Wild ManBefore the Sun ExplodesDeanThe One I Wrote for YouZdravím, dámy!ChapmanMike Birbiglia's Secret Public JournalThe Madness of JaneHaunting of Marsten Manor, TheGrace a FrankieBriarpatchShe-Ra a princezny mociStumptownBrockmireMaggiePokoj 104Man with a PlanIt's Always Sunny in PhiladelphiaNámořní vyšetřovací služba: New Orleans


Aktualizace osobnostního profilu Christine Woods: 13.11. 2023 11:26