Hiep Thi Le (1971 - 2017)


Herečka narozena v roce 1970, v Da Nang, ve Vietnamu. Hiep Thi Le neměla jednoduché dětství, neboť jej poznamenala válka ve Vietnamu. V roce 1979, byla společně se svojí o dva roky mladší sestrou oddělena od svých rodičů a nedobrovolně opustila svou vesnici ve středním Vietnamu. Sestry žili tři měsíce v uprchlických táborech, než se opět sešly se svým otcem. Poté společně emigrovali do Kalifornie ve Spojených státech. O něco později je následovalo i pět jejich sourozenců. Celá rodina se sešla pohromadě, až po dalších čtyřech letech, kdy se k rodině konečně připojila i její matka.

Hiep Thi Le poté hrála v několika filmech a vystudovala vysokou školu. V současné době vlastní a provozuje vietnamské Bistro China Beach v Benátkách, ovšem ne v Itálii jak by leckdo očekával, ale v Kalifornii.


18.2.1971
Da Nang, Vietnam
19.12.2017
Los Angeles, California, USA
Hiep Thi Le csfd

Cruel IntentionsTouchDům na špatné adreseJuliePrincess of Nebraska, ThePolicajti na baterkyReturn to PontianakZelený drakŽralok v lahviBastardsVelmi nebezpečné známostiMrtví muži netančíBugis StreetNebe a zeměThe ChancesMystérium sexuPodivný světSoudkyně AmyArnoldovy patálieTracey Takes On...The Water Ghost


Aktualizace osobnostního profilu Hiep Thi Le: 18.11. 2023 06:53