Sean Maguire 48 let


Rodným jménem Sean Martin Michael Maguire se narodil 18. dubna 1976 v Illford, Essexu v Anglii. V žilách mu koluje irská krev. Jeho rodina v sedmdesátých letech vystupovala na mnoha soutěžích a tanečních akcích. Sám se rád věnuje tanci a zpívá. Jeho rodačkou je třeba Maggie Smith (známá jako Minerva McGonagallová z Harryho Pottera). Seanův první herecký debut nastal v jeho pěti letech ve filmu A VOYAGE ROUND MY FATHER, kde si zahrál po boku dodnes slavného Sira Laurence Oliviera.

Sean pokračoval ve své hudební kariéře a vydal celkem 3 alba: debutové album v roce 1994. Album "Spirit" v roce 1996 a "Greatest Hits" v roce 1998. Největší Seanův hit byl singl "Good Day", který dosáhl dvanáctého místa v anglickém hudebním žebříčku v květnu roku 1996.

V roce 2001 si zahrál spolu s Eddie Kaye Thomasem v sitcomu OFF CENTRE (Kámoši). Seriál má za sebou úspěšných 28 epizod, a dodnes čelí oblíbenosti u spousty diváků. Stejnou oblibu má i situační komedie THE CLASS (Spolužáci) z roku 2006, kde si zahrál playboye, který se nakonec na maturitním večírku vyspal se svým spolužákem ze španělštiny. Dva roky poté si zahrál krále Leonida ve filmové parodii TOHLE JE SPARTA!. Film nedopadl v hodnocení nikterak na výbornou, a to i přes stoupající graf výdělečnosti v amerických kinech. Bohužel kritika byla natolik nemilosrdná, že byl film označen jako druhý nejhorší za rok 2008. V současnosti žije Sean v Los Angeles, a díky filmovému neúspěchu se vrací opět ke svým hereckým kořenům.


18.4.1976
Ilford, Essex, England, Velká Británie
Sean Maguire csfd

A Snowy Day in OaklandParty PiecesV for VengeanceThe Red DressThe 7.39Songs for AmyWartime WanderersTohle je Sparta!LA bluesThe DukesTřetí přáníŽabí princ v New YorkuOut of DepthDear NobodyVodní zeměA Voyage Round My FatherZbrojnicePrvních 100V zajetí kouzelBylo, nebyloTimelessMyšlenky zločinceOnce Upon a Time in WonderlandScott and Bailey


Aktualizace osobnostního profilu Sean Maguire: 31.10. 2023 01:06