Gina Carano 42 let


Gina Joy Carano se narodila 16.4. 1982 v Dallas County v Texasu. Má dvě sestry a její otec byl hráčem amerického fotbalového mužstva Dallas Cowboys kde hrál jako quarterback v letech 1977-1983. Gina navštěvovala Trinity Christian High School v Las Vegas, Nevada. Kde dovedla ženský basketbalový tým ke státnímu titulu. Dále se věnovala volejbalu a softballu. Vystudovala Nevadskou Universitu v Las Vegas v oboru psychologie.

Její herecká kariéra na rozdíl od její sportovní není zatím nikterak pestá. V roce 2005 si zahrála ve filmu RING GIRLS který byl natočen podle skutečné události. Od té doby účinkovala v některých televizních pořadech. V roce 2009 si zahrála v akčním snímku BLOOD AND BONE kde v hlavní roli zahrál Michael Jai White. Fanoušci počítačových her ji určitě znají ze hry Command and Conquer: Red Alert 3 kde ztvárnila Natashu. Nyní pracuje na filmu Stevena Soderbergha ZKRAT který je plánován na rok 2011 a ve kterém si zahraje po boku hvězd jako jsou Michael Douglas, Denis Quaid, Ewan McGregor a Michael Fassbender.


16.4.1982
Dallas County, Texas, USA
Gina Carano csfd

White KnuckleMy Son HunterTerror on the PrairieMadness in the MethodMrazivý lovScorched EarthDeadpoolKickboxer: VengeanceLinka č. 657Na vlastní pěstIn the BloodRychle a zběsile 6ZkratBlood and BoneRing GirlsThe MandalorianJá a robotDisney galerie / Star Wars: MandalorianJá, Bruce LeeV divočině s Bearem GryllsemConanJanela IndiscretaRed Carpet ReportInside MMAFight GirlsNoční Show Craiga Fergusona


Aktualizace osobnostního profilu Gina Carano: 30.10. 2023 18:54