Darin Brooks 39 let


Darin Brooks Lee se narodil 27. května 1984 v Honolulu na Hawaji. Po rodičích má polské předky. Je poměrně aktivní - rád surfuje, jezdí na skateboardu, hraje fotbal, americký fotbal nebo baseball. Dokonce hrával na střední v rockové kapele.

Vyhlédli si ho do seriálu BLUE MOUNTAIN STATE, kde hraje hlavní roli Alexe Morana. Seriál vydržel na obrazovkách tři sezóny. V roce 2008 a 2009 byl nominován na Daytime Emmy Awards, v kategorii mladý herec. V roce 2009 cenu vyhrál. V roce 2011 získal epizodní role v seriálech CSI: MIAMI a CASTLE.


27.5.1984
Honolulu, Hawaii, USA
Darin Brooks csfd

Umění VánocGold DustReboot CampVraždy podle DNAThe Missing SisterUntitled 3D Christian HorrorGroomzillaBlue Mountain State: The Rise of ThadlandLiars AllBad GirlsThe Seven Year HitchAmber BrownCroodsovi - Rodinný strom2 $ockySuper Fun NightBloomersBorci z Blue Mountain StateCastle na zabitíKriminálka MiamiMiss BehaveTak jde časBlue Mountain State: Behind the Scenes DocumentaryThe RestlessStaring at the SunThe 85th Annual Hollywood Christmas ParadeThe 40th Annual Daytime Emmy AwardsRed Carpet ReportSpike TV VGA Video Game AwardsThe 35th Annual Daytime Emmy Awards


Aktualizace osobnostního profilu Darin Brooks: 6.4. 2024 04:59